2019. január 17. csütörtök. Jelenleg 22908 tagja van közösségünknek.

4. Benczúros találkozó2018.02.22. 09:28 Tulajdonos: Központi Alumni Portál
A hagyományokhoz híven idén ismét megrendezésre kerül az egykori benczúros kollégisták találkozója 2018. március 24-én, és természetesen az előesti pallagi futóverseny sem fog elmaradni.

Reméljük minél többen el tudtok jönni! Terveink szerint idén is lesz foci, vacsora, vidámkodás! További programokhoz várjuk a javaslataitokat! Aki még nem volt ilyenen: "a régi idők emlékére szervezünk egy Benczúr koli találkozót, melyen szívesen látunk minden volt kollégistát és családtagjaikat. Szervezünk egy szurkolók ligája bajnokságot szándékosan 1 pályán, hogy lehessen szurkolni, beszélgetni, emlékeket feleleveníti, kicsit nosztalgiázni, családokat összehozni. A csapatok számától függően lesz kezdési időpont és lebonyolítási rendszer kihirdetve. A napot egy közös vacsorával zárnánk, melynek részletei már kidolgozás alatt állnak, valamint előzetes jelentkezést igényel. A találkozó előtti napon, pénteken megtartjuk a szokásos Pallagi "futóversenyt", mely továbbra is a kocsmáig vezet! :)

A szervezők nevében kérjük, hogy juttasd el minden benczúros ismerősödhöz a meghívót, legyünk minél többen!

Létrehoztunk egy Facebook csoportot, ahol folyamatosan friss információkhoz juthattok a találkozóról, aki pedig nem tagja a csoportnak a szervezőknél tud jelentkezni:


Fülöp Gergely: gergely001@gmail.com; +36309646483
Révész Roland: revesz.roland22@gmail.com; +36204102504

Révész Roland
szervező