2019. január 17. csütörtök. Jelenleg 22908 tagja van közösségünknek.

Előfizetés a magazinra2018.12.23. 21:38 | Utoljára módosítva: 2018.12.23. 21:38 Tulajdonos: Központi Alumni Portál
A tél beköszöntével immár a tizennegyedik száma jelenik meg a DEja vu című alumni magazinnak. A honlapon olvasható online változat mellett a jövő évben is lehetőség van nyomtatott formában olvasni a DEja vu magazint egy jelképes díj ellenében.

Tisztelt Alumni Tagunk!
Kedves Olvasónk!

A tél beköszöntével immár a tizennegyedik száma jelenik meg a DEja vu című alumni magazinnak.

A honlapon olvasható online változat mellett a jövő évben is lehetőség van nyomtatott formában olvasni a DEja vu magazint egy jelképes díj ellenében, amellyel a postaköltséghez járul hozzá, így Ön is előfizetőjévé válik a 2019-es évben megjelenő nyári és téli számnak. Az előfizetésre kizárólag banki átutalás formájában van lehetőség, melyhez az alábbi adatokra lesz szüksége:

- Kedvezményezett neve: Debreceni Egyetem
- Kedvezményezett számlaszáma: MÁK 10034002-00282871-00000000
- Átutalás összege: 1.000 HUF

Az utalás során az átutalás közleményében szíveskedjen feltüntetni az egyéni alumni azonosító sorszámát, melyet az alumni.unideb.hu oldalon történő bejelentkezést követően tud megtekinteni a profilján belül.
Kizárólag az alumni azonosító sorszám feltüntetésével tudjuk Önt beazonosítani!

Kérjük, hogy lakcímváltozás esetén szíveskedjen jelezni számunkra új lakcímét az alumni@unideb.hu címre küldött e-mailben, vagy frissítheti adatait az alumni.unideb.hu portálon keresztül is, a bejelentkezést követően.

A Rendezvénykoordinációs és Alumni Központ minden munkatársa nevében kívánok Önnek és családjának békés, boldog karácsonyt, és egészségben, eredményekben gazdag új évet!
 

Üdvözlettel:
Rőfi Mónika sk.
központvezető