2019. január 17. csütörtök. Jelenleg 22908 tagja van közösségünknek.

Hamarosan érkezik...2018.07.04. 10:38 | Utoljára módosítva: 2018.07.04. 10:39 Tulajdonos: Központi Alumni Portál
Körülvesz bennünket a változás, kisebb és nagyobb dolgokban, a családunkban, a munkahelyünkön, hazánkban és a világban is. Ilyenkor jó valami hagyományos, megszokott, ami nem okoz csalódást. Ebben számíthatnak magazinunk legújabb, immár 13. számára.
Tisztelt Alumni Tagok, Kedves Olvasók!
 
Körülvesz bennünket a változás, kisebb és nagyobb dolgokban, a családunkban, a munkahelyünkön, hazánkban és a világban is. Ilyenkor jó valami hagyományos, megszokott, ami nem okoz csalódást. Ebben számíthatnak magazinunk legújabb, immár 13. számára, hiszen a már jól ismert és olvasóink körében népszerű rovatokkal készültünk ismét. Kedves és érdekes generációkkal ismerkedhetnek meg, szemtelenül tehetséges fiatalokat mutatunk be, akik már most is példaképek lehetnek és sokszínű rovatunkban érdekes egyéniségekről olvashatnak. Beszámolunk találkozókról, sikeres alumniról és alumni sikerekről is.
Azért becsempésztünk egy kis újat is az elkövetkező oldalakra: új rovat indult, amelyben egykori hallgatóink emlékeznek vissza a diákéveikre és mesélnek élményeikről, tapasztalataikról, az Alma Matertől kapott útravalóról. És megismerhetik hazánk egyik legtehetségesebb sportfotósát, aki egyébként magazinunk állandó fotósa is a kezdetektől fogva, így nagy örömmel értesülünk sikereiről. Bízunk benne, hogy magazinunk ismét elnyeri tetszésüket és olvasás közben felidézhetik saját egyetemi élményeiket is!
Valamennyi munkatársam nevében kívánok mindannyiuknak kellemes feltöltődést, olvasnivalóban és élményekben gazdag nyarat.
 
 
Rőfi Mónika