2018. december 19. szerda. Jelenleg 22890 tagja van közösségünknek.

Kedvezmény a Zamat Fesztiválra!2018.09.17. 21:15 | Utoljára módosítva: 2018.09.18. 10:38 Tulajdonos: Központi Alumni Portál
A Debreceni Egyetem Rendezvénykoordinációs és Alumni Központja az Alumni Közösség tagjai számára idén is lehetőséget biztosít egy alkalomra szóló KEDVEZMÉNYES belépésre a ZAMAT Pálinka és Pároskolbász Fesztiválra, amely a Nagyerdei Stadion - Északi rendezvénytérén kerül megrendezésre 2018. szeptember 21-23. között.Jegyárak:
Fesztiváljegy 1. nap: 990 Ft
Fesztiváljegy 1. nap + Edda koncertjegy: 2990 Ft
Fesztiváljegy 2. nap: 990 Ft
Fesztiváljegy 2. nap + Wellhello koncertjegy: 2990 Ft
Alumni tagoknak: 2490 Ft/fesztiváljegy + koncertjegy/a pénteki vagy a szombati napra (előzetes regisztrációt követően)

A Zamat Fesztivál pénteken 14.00-kor nyitja meg kapuit. Pénteken és szombaton 17.00-tól szükséges belépőt váltani, vasárnap a belépés ingyenes.
Gyermekeknek 10 éves korig, a rendezvény teljes ideje alatt, felnőtt kíséretében a belépés ingyenes!

Alumni tagjaink az egyszeri, kedvezményes belépésre szóló lehetőséget a pénteki vagy a szombati napok egyikén vehetik igénybe. A 2990 Ft értékű fesztiváljegyet és a koncertjegyet 2490 forintért vásárolhatják meg.

A jegyigénylés regisztrációhoz kötött, amely IDE KATTINTVA érhető el.

Ezen a felületen csak alumni tagjaink tudnak regisztrálni. Amennyiben még nem tagja közösségünknek, kérjük, hogy először töltse ki az Alumni regisztrációs felületünket (http://alumni.unideb.hu/regisztracio), majd azt követően, - ha már rendelkezik a belépésre jogosító jelszóval- töltse ki a ZAMAT Fesztiválra szóló regisztrációt is.

Kérjük, külön jelölje meg, hogy a Fesztivál melyik napján szeretné igénybe venni a kedvezményes jegyet. Regisztrációját követően a „Profilom” menüpont alatt a „Rendezvény jelentkezések” fül alatt ellenőrizheti, hogy regisztrációját elfogadta-e a rendszer. Erről Önt külön már nem fogjuk értesíteni.

Fontos: Egy alumni tag a rendezvény teljes időtartama alatt csak egy kedvezményes belépőt igényelhet, amely nem átruházható! A fesztivál főbejáratánál a regisztráció során megadott személyazonosító igazolvány száma alapján fogják Önt beazonosítani, ezért kérjük, feltétlenül hozza magával igazolványát!

A regisztráció határideje: 2018. szeptember 20. (csütörtök) 9.00 óra.

Ízleljük idén is együtt az ételek és italok mellett a találkozások zamatát!


Jó szórakozást kívánunk!
 
Rendezvénykoordinációs és Alumni Központ