2019. január 17. csütörtök. Jelenleg 22908 tagja van közösségünknek.

Kedvezményes jegyek a CAMPUS Fesztiválra2018.05.25. 09:13 | Utoljára módosítva: 2018.05.25. 09:23 Tulajdonos: Központi Alumni Portál
Kedvezményes napijegy és bérlet vásárlására van lehetőségük a Debreceni Egyetem alumni közösség tagjainak a 2018. július 18-21. között megrendezésre kerülő Campus Fesztiválra!

Kedves Egyetemi Dolgozók, Alumni tagok!

Ezúton szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy ismét lehetőség van minden munkavállaló és alumni tag, valamint a velük egy lakcímen élő vendégeik számára kedvezményes belépőket igényelni a 2018. július 18-21. között megrendezésre kerülő Campus Fesztiválra. (www.campusfesztival.hu)

Az egyetem dolgozói, hallgatói, alumni tagjai számára 2018. június 30-ig az érvényes elővételes árak (a napijegy 8.490 Ft/ a bérlet 19.990 Ft) helyett az alábbi árakat tudjuk biztosítani előzetes szakmai jegyigénylés és helyszíni fizetés esetén:

Szakmai napijegy: 7.490 Ft

Szakmai bérlet: 16.990 Ft

(Az egyetemi dolgozók vásárolhatnak 07.10-ig fejenként 1 db 15.990 Ft-os dolgozói kedvezményes bérletet papír alapon, munkáltatói igazolás felmutatása ellenében a Lovarda portán, a Víztoronyban és a Főépületben a Campus Pont jegyirodában. A munkáltatói igazolást a fesztiválra történő belépéskor is fel kell mutatni.)

1. A szakmai napijegy és bérlet igénylésének módja:
Minden egyetemi munkavállaló és vele egy lakcímen élő vendégei részére fejenként maximum 1 kedvezményes bérletet vagy fejenként maximum 3 kedvezményes napijegyet tudunk biztosítani, melyet a http://regisztracio.unideb.hu/campusfesztival felületen a szükséges adatok megadásával lehet igényelni.

2. A vásárlás és az átvétel módja:
A kedvezményes áru szakmai belépőket a fesztivál főbejáratánál lehet majd megvásárolni névre szólóan, a szakmai jegypénztárban. A pénztár 2018. július 18-án, szerdán 14 órakor nyit, a fizetés csak készpénzzel lehetséges.
Vásárláskor fel kell mutatni a személyi igazolványt. A karszalagot csak annak a kezére tudják majd feltenni, akinek a nevére szól az igénylés. A karszalagok nem átruházhatóak és nem visszaválthatóak. A napi karszalagokat csak a felhasználás napján lehet megvásárolni. Az esti órákban hosszú várakozási időre lehet számítani ezért kérjük, hogy lehetőleg napközben vegyék fel a karszalagokat.

Az igénylési határidő lejárta után sem újabb igénylésre, sem a korábbi igénylések módosítására nem lesz lehetőség!
Bármilyen további kérdést feltehetnek a pr@unideb.hu e-mail címen!

Jó szórakozást kívánunk!                                                                                          
 
Páll László és Miklósvölgyi Péter sk.
a Debreceni Campus Kft. ügyvezetői