2018. december 18. kedd. Jelenleg 22890 tagja van közösségünknek.

Kezdődik a Szenior Egyetem!2018.09.26. 12:13 | Utoljára módosítva: 2018.09.26. 12:18 Tulajdonos: Központi Alumni Portál
Innovatív gyógyászati eljárások, magyar ültetvényesek Indonéziában, időskori tanulás – ismét a legfrissebb tudományos eredményekkel gazdagodhatnak azok, akik részt vesznek a Debreceni Egyetem ingyenes kurzusán.

Nem szeretne újabb végzettséget szerezni, de szívesen fejlesztené tudását a tudomány, a technika, a művészetek mai eredményei, érdekességei köréből? A Szenior Egyetem elérhetővé teszi az oktatás és a kutatás terén felhalmozott ismereteket. A program nagy sikert aratott az előző két félévben, összesen 325 hallgató kapott tanúsítványt a képzés végén. 

A kurzus ebben a szemeszterben újra hat előadással várja az érdeklődőket. A Debreceni Egyetem professzorai, oktatói és vendégelőadói ezúttal is érdekes történelmi, várostörténeti, orvostudományi, irodalmi és közéleti témákkal készülnek a rendezvényekre. A féléves program ide kattintva elérhető.


Az első előadást Berényi Ervin, a DE ÁOK Orvosi Képalkotó Intézet igazgatója, a DE Klinikai Központ elnöke tartja „Új gyógyászati eljárások a debreceni klinikákon a 3. évezredben” címmel október 5-én, pénteken 16 órától az Élettudományi Központ F015-F016-os termében.

A Szenior Egyetem ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni személyesen, postai úton vagy elektronikus formában egy regisztrációs űrlap kitöltésével lehet, amely ide kattintva letölthető.

Forrás: unideb.hu