2018. június 22. péntek. Jelenleg 20877 tagja van közösségünknek.

Megjelent a legújabb DEja Vu Magazin2017.07.11. 17:08 | Utoljára módosítva: 2017.07.11. 17:12 Tulajdonos: Központi Alumni Portál
Záporokkal tarkított nyár elé nézünk, ami a vízparton talán nem túl szívmelengető, de egy jó magazinnal behúzódni a diófa oltalmazó ágai alá vagy elnyújtózni a teraszon, amint az esőcseppek dobolnak a tetőn, nem is olyan rossz dolog!


És ha már DEja Vu Magazinunk legújabb számát tartják a kezükben, nem is kell tovább keresgélni a lehetséges olvasnivalók között, hiszen ismét számtalan érdekes, tanulságos, szívszorító és vidám történettel, képes összefoglalóval készültünk Önöknek. Szemtelenül fiatalok és pimaszul tehetségesek, példamutató életpályát befutottak és emberségből kiválóra vizsgázók, küzdők és nosztalgiázók, a legkisebbek és sok év után ismét találkozó szépkorúak mind-mind arra várnak, hogy megismerjék történetüket. De nemcsak lapunk hasábjain szeretnénk kapcsolatba maradni Alumni Közösségünk tagjaival! Az Alma Mater az egyetem polgáraival azonos feltételekkel várja közösségünk tagjait is a Campus Fesztiválra és az egyetem tavaly nagy sikert aratott évindító stadionshowjára, a yoUDay-re is! A következő találkozásig kívánok nagyon szép nyarat és kellemes olvasást a következő oldalakhoz!
 
Rőfi Mónika
központvezető