2019. január 17. csütörtök. Jelenleg 22908 tagja van közösségünknek.

Új tagokkal gyarapodott a DE Alumni Közössége!2012.07.30. 09:14 | Utoljára módosítva: 2012.07.30. 11:07 Tulajdonos: Központi Alumni Portál
A Campus fesztiválon a Debreceni Egyetem Alumni Központjával is találkozhattak a látogatók, és sokan döntöttek úgy a jelenlegi és volt hallgatók, oktatók, valamint dolgozók közül, hogy csatlakoznak az Alumni Közösséghez!

A Debreceni Egyetem Alumni Központjával is találkozhattak a látogatók július 25-29. között a Campus fesztiválon, ahol sokan döntöttek úgy a jelenlegi és volt hallgatók, oktatók, valamint dolgozók közül, hogy csatlakoznak az Alumni Közösséghez! 
 
Első alkalommal találkozhattak a fesztiválozók a Debreceni Egyetem Alumni Központ standjával a negyedik alkalommal megrendezett Campus Fesztiválon. A fesztivál ideje alatt a központ munkatársai és hallgatói segítők készséggel álltak az érdeklődők rendelkezésére és adtak tájékoztatást az alumni programról. Közel 100, többségében az elmúlt években végzett fiatal döntött úgy, hogy csatlakozik a Közösséghez, illetve javaslataikkal, ötleteikkel segítik, támogatják a Központ munkáját.