2018. december 19. szerda. Jelenleg 22891 tagja van közösségünknek.

Designvásár, workshop és beszélgetés2018.10.10. 10:32 | Utoljára módosítva: 2018.10.10. 10:42 Tulajdonos: Központi Alumni Portál
Karrierépítés és fenntarthatóság a divat- és dizájn-szektorban a DE kommunikáció szakos hallgatóival.
 
Október 16-án a Debreceni Egyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéke is bekapcsolódik az országos Design Hét programjaiba. A MODEMben e szakmai napon három eseményre várják az érdeklődőket.

 
10.00 és 18.00 között kortárs magyar dizájnvásárra kerül sor húsz magyar márka részvételével. A vásárt Nyirő Nikolett, a DE kommunikáció szakos alumnusa szervezi.
13.00 és 17.00 között a Müskinn alkotóinak közreműködésével talált anyagokból, a Modem kiállításainak molinóiból nesszeszert, tárcát, molinót lehet gyártani az újrahasznosítás jegyében. A talált alapanyagok sokszínűségének köszönhetően mintázatában mindegyik tárgy egyedi, más és más lesz.
18.00 és 19.00 között pedig az egyetemi hallgatók számára különösen hasznos beszélgetésre kerül sor Karrierlehetőségek a divat- és dizájn-szektorban címmel. A beszélgetés résztvevői: Dombóvári Judit, divatfotós (Judit Dombóvári), Éliás Dávid, tervező (H.ELIX), Kárpáti Krisztina, Pr Manager (Levi's, Herschel Supply Co., TOMS), Fashion Marketing Teacher (Mod'Art style & design), Sziládi Noémi és Tóth Eszter, tervező-alapítók (Müskinn, Bodry Stúdió), Zahorján Ivett újságíró (Rebellive, Marie Claire Magyarország), marketing és PR tanácsadó (REBELMEDIA), divat és desigmenedzser (ArtConscious), a DE magyar szakos alumnusa. A beszélgetés moderátora Lengyel Zsanett, design manager (GabriellaVeszpremi), a DE kommunikáció szakos alumnusa.
 
 
A programok ingyenesek és mindenki számára nyitottak.
A szakmai nap a Design Hét Debrecenben programsorozat része, ugyanakkor a Fashion Festival Debrecen Divatfesztivál folytatása, mely a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéken és a Bán Imre Kultúratudományi Szakkollégiumban zajló divatkutatásokből nőtt ki.

FACEBOOK ESEMÉNY