2019. január 20. vasárnap. Jelenleg 22911 tagja van közösségünknek.

I. Light Ride Debrecen2018.08.16. 15:45 | Utoljára módosítva: 2018.08.16. 15:46 Tulajdonos: Központi Alumni Portál
Időpont: 2018. augusztus 17., 19 órától

Indulás: Nagyerdei Park Ködszínház


FACEBOOK ESEMÉNY


Már csak egy nap és indul az I. LIGHT RIDE DEBRECEN, azaz a kivilágított kerékpáros felvonulás!

Az esemény zökkenőmentes lebonyolítása érdekében kérjük, olvassák el figyelmesen és osszák meg a felvonulás iránt érdeklődő barátaikkal, ismerőseikkel az alábbi információkat!

A felvonulásra AUGUSZTUS 17-ÉN, PÉNTEKEN 19 ÓRÁTÓL a II. János Pál Pápa téren, a KÖDSZÍNHÁZ MELLETT GYÜLEKEZÜNK. Az érkezőket 19 órától triál-bemutató várja. A felvonulás várható kezdése 20:30.

Az ELSŐ 60 ÉRKEZŐ az Armin Trade Kft. jóvoltából Entac biciklilámpát kap ajándékba!

A felvonulás ÚTVONALA:
II. János Pál Pápa tér - Pallagi út (Hotel Divinus irányába) - Nagyerdei körút (Pálma étteremnél) - Egyetem sugárút - Bethlen utca - Hatvan utca
- Tisza István utca - Széchenyi utca - Kossuth utca - Liszt Ferenc utca
- Vár utca - Kálvin tér - Péterfia utca - Simonyi út - Pallagi út - II. 
János Pál Pápa tér

A felvonulásra TÖBB SZÁZ KERÉKPÁROS ÉRKEZÉSE VÁRHATÓ. Az eseménnyel egy időben a Nagyerdei Stadionban is tartanak egy futball mérkőzést, amire szintén sokan érkeznek majd, így mindenkit kérünk, hogy a várható nagy személyi és autós forgalom miatt ÓVATOSAN, A KRESZ SZABÁLYAIT BETARTVA KÖZLEKEDJEN!

A kerékpáros menetet MOTOROS RENDŐRÖK VEZETIK FEL. Őket megelőzni szigorúan tilos!

A balesetek megelőzése érdekében kérjük, ÓVATOSAN, A HALADÁSI SEBESSÉG BETARTÁSÁVAL, a többi kerékpáros, különös tekintettel a KISGYEREKEK FIGYELEMBE VÉTELÉVEL közlekedjenek!

A VILLAMOSSÍNEK, AZ UTCAI LELÁTÓK ÉS A PARKOLÓ AUTÓK MELLETT, VALAMINT A SZŰK ÚTSZAKASZOKON KÉRJÜK, FOKOZOTT ÓVATOSSÁGGAL, EGYMÁSRA FIGYELVE KÖZLEKEDJENEK!

A menetből a belvárosban ki lehet válni. Aki szeretne maradni a Kossuth téri és Déri téri programokon (3D és interaktív fényfestés), azt kérjük, időben soroljon ki szélre és óvatosan, a TÖBBI KERÉKPÁROS AKADÁLYOZTATÁSA NÉLKÜL VÁLJON KI A TÖMEGBŐL!

Az esemény a DEBRECENI VIRÁGKARNEVÁL keretében, a „FÉNYEK ÉJSZAKÁI” 
programsorozat egyik elemeként kerül megrendezésre. Ennek szellemében kérjük, lehetőség szerint díszítsék fel a kötelező lámpákon túli világító fényekkel a kerékpárokat!

A kivilágítás természetesen nem kötelező, e nélkül is MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!