2018. július 20. péntek. Jelenleg 21159 tagja van közösségünknek.

Külügyi Börze2017.09.20. 10:31 | Utoljára módosítva: 2017.09.20. 10:32 Tulajdonos: Központi Alumni Portál
Időpont: 2017. október 4., szerda 9.00-15.00

Helyszín: Debreceni Egyetem, FőépületImmáron 19. alkalommal kerül megrendezésre a Külügyi Börze, ahol külföldi munkalehetőségeket, tanulmányutakat, szakmai gyakorlatokat és önkéntes programokat ismerhet meg a hallgatóság.
Szívesen tanulnál ERASMUS+ vagy Campus Mundi ösztöndíjjal valamelyik európai egyetemen? Vagy életed nyarát töltenéd az USA-ban? Hallottál már az AEGEE nyári egyetemeiről? Részképzés, szakmai tapasztalatszerzés és lehetőségek tárháza vár Rád a XIX. Külügyi Börzén!

Miért érdemes kiutaznod?
A személyes élményeken túl szakmailag is sokat adhat – olyan kompetenciákat fejleszt a nemzetközi tapasztalat, amelyet a munkaerőpiacon tudatosan keresnek a munkaadók. Az ERASMUS ösztöndíjasok kétszer nagyobb valószínűséggel találnak munkát végzés után és tanulmányok szerint magasabb fizetéssel járó pozícióba kerülnek felvételre. A kint töltött idő önbizalmat, rátermettséget és nyelvi előnyöket nyújt. A mobilitás életstílus, a döntés a Te kezedben van!

Gyere, kérdezz, tájékozódj és tedd meg az első lépést! GYERE BE, HOGY KIMEHESS!

----

Dear Students!

It is the 19th time that the "Külügyi Börze" (Foreign Affairs Fair) is being held at the University of Debreceen. Here you can familiarze yourselves with all the job opportunities, exchange semesters, traineeships and volunteer programs offered by various associations such as the Erasmus+, Campus Mundi or AEGEE.

Time: 4th October, 9:00-15:00
Venue: Main Building of the University of Debrecen.

Come along, ask questions, be informed, take the first step!