2018. december 18. kedd. Jelenleg 22890 tagja van közösségünknek.

TechCsajok2018.05.16. 08:53 | Utoljára módosítva: 2018.05.16. 08:56 Tulajdonos: Központi Alumni Portál

Időpont: 2018. május 16., szerda

Helyszín: Agóra Tudományos Élményközpont


Érdekel a technika, az informatika, vagy a természettudományok? Akkor ott a helyed a TechCsajok rendezvénysorozaton!

Ismerd meg műszaki területen dolgozó sikeres nők TechPályáját, kísérletezz, alkoss a TechKalandon, és nyerd meg a legmenőbb ajándékokat a TechTombolán!

A rendezvényen az iskolátok segítségével tudtok részt venni, ezért hívjátok fel bátran a tanárotok figyelmét rá. Tájékoztatást a regisztrációról az oldal alján találtok.

TechPályák: Sikeres nők számolnak be nektek a műszaki és természettudományos területekben rejlő lehetőségekről és saját karrierjükről.

TechKaland: Élménydús két óra a technikai munkakörök izgalmas világában. Felfedezhetitek, mivel foglalkoznak a környékbeli  vállalatok – talán saját karrieretek irányát is meglátjátok!

TechTombola: Nyerjetek értékes ajándékokat, amelyeket partnereink támogatásával sorsolunk ki a rendezvény végén.

A magyarországi cégeknek nő az igényük jól képzett szakemberekre, különösen a technika, a természettudományok vagy az informatika területén. Ugyanakkor pont ezeken a területeken messze az átlag alatt van a nők aránya. Így a nők lemaradnak sok izgalmas munkahelyről, a vállalatok pedig sok tehetséges, kreatív munkatársról.

A TechCsajok rendezvénysorozatot azért szervezzük, hogy összehozzunk titeket a cégekkel, akiknek pont rátok van szükségük! A sorozat 4 állomásán találkozhattok környékbeli egyetemekkel, főiskolákkal és vállalatokkal, akik különböző technikai, illetve tudományos eszközökkel mutatják be nektek a műszaki foglalkozások izgalmas oldalait.

Forrás: techcsajok.hu