Hírek

24 jan
ADÓ 1% felajánlása
A Debreceni Egyetem Fejlesztéséért Alapítvány részére befizetett adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően tudjuk évről-évre egyre szélesebb körben megvalósítani terveinket.
20 dec
Lapajánló: megjelent a DEja vu
Idén is megérkezett a Debreceni Egyetem jelképes karácsonyi ajándéka, a DEja vu téli kiadása. Az alumni magazinban ezúttal is az intézményhez szorosan kötődő történeteket, sikereket és életutakat ismerhetnek meg az olvasók.
15 dec
Hamarosan megjelenik...
Pár nap és megjelenik a Debreceni Egyetem Alumni Magazinjának, a DEja vu-nek a legfrissebb száma.
05 dec
In memoriam - Szilvássy Judit (1960-2022)
Fájdalommal megtört szívvel tudatjuk, hogy életének 62. évében elhunyt Szilvássy Judit egyetemi docens, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikájának igazgatója, a Debreceni Egyetem ÁOK Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Tanszék vezetője.
09 nov
Síelj velünk! - Snowattack 2023
A Snowattack otthona, a francia Alpok mesébe illő síterepe, Les Deux Alpes 3600 m magas csúcsával, több ezer szálláshellyel, bárokkal, hüttékkel és közel 225 km sípályával várja a sportra és szórakozásra vágyókat.
28 okt
Mécsesek az elhunytakért
Közös megemlékezést szervezett a Debreceni Egyetem és az egyetemi lelkészség csütörtökön az Egyetemi Templomban, ahol gyertyagyújtással emlékeztek az intézmény elmúlt esztendőben elhunyt oktatóira, dolgozóira és hallgatóira.
20 okt
Állásbörze és Karriernap
Diploma előtt állsz, vagy már végeztél, és mégsem találod a helyed a munka világában? Állást vagy szakmai gyakorlati helyet keresel? Várunk október 26-án a Debreceni Egyetem főépületében!
19 okt
Közös gyertyagyújtás
A Debreceni Egyetem és az egyetemi lelkészségek által szervezett közös gyertyagyújtás alkalmával az elmúlt esztendőben elhunyt egyetemi polgárokra, oktatókra, dolgozókra és hallgatókra emlékezünk 2022. október 27-én, csütörtökön 17 órától az Egyetemi Templomban.
06 szep
Jubileumi diplomásait köszöntötte az agrárkar
Arany-, gyémánt-, valamint vas oklevelet adományozott a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kara.
27 júl
Jubilál a DEja vu!
Tíz esztendővel ezelőtt, 2012 nyarán jelent meg első alkalommal a Debreceni Egyetem Alumni Központjának magazinja, az intézményben vagy annak jogelődeiben végzett egykori hallgatók életét, sorsát, karrierjét figyelemmel kísérő, elért eredményeikről beszámoló lap, a DEja vu.

Oldalak