Hírek

21 máj
Családi és gyermeknap
Kicsik és nagyok, mintegy hétszázan, egyetemi dolgozók és családtagjaik vettek részt szombaton az idei egyetemi Családi Napon a Nagyerdei Kultúrparkban.
16 máj
Mindenkit vár a Dolgozói DErbi!
2019. május 14. - 15:10 Különleges „munkanappal” kedveskedik dolgozóinak idén is a Debreceni Egyetem: június 7-én, pénteken egész napos kikapcsolódási lehetőségekkel várja munkatársait az intézmény a Dolgozói DErbi programjain.
08 máj
Családi Nap az Egyetemen
A Debreceni Egyetem dolgozói és családtagjai részére Családi napot szervezünk a Nagyerdei Kultúrparkban 2019. május 18-án (szombaton) 9.30 és 13.00 óra között.
07 máj
Science Café: beszédre „hangolva”
A technika fejlődése számtalan lehetőséget nyújt a kapcsolatteremtésre, azonban az emberi hang változatlanul, mint a kommunikáció fő eszköze szerepel a repertoárban. Ezt a témát járja körül az egyetem tudományos ismeretterjesztő sorozatának következő előadása.
24 ápr
ADÓ 1% felajánlása
A Debreceni Egyetem Fejlesztéséért Alapítvány részére befizetett adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően tudjuk évről-évre egyre szélesebb körben megvalósítani terveinket.
23 ápr
Food Day – több, mint gasztrofeszt
Egy nemzetközi kulináris kavalkád, ahol nemcsak a világ ízeivel, hanem a Debreceni Egyetem multikulturális közösségével is megismerkedhet – ez az International Food Day, amely május 3-án ismét az Egyetem téren várja a látogatókat.
11 ápr
Honvédő diákok
Avagy miért lesz egy egyetemi hallgató tartalékos katona.
01 ápr
Pályázati felhívás
A Debreceni Egyetem Fejlesztéséért Alapítvány idén negyedik alkalommal hirdeti meg pályázati felhívását alumni találkozó/konferencia és egyéb alumni rendezvény szervezésére.
27 már
Állásbörze és Karriernap
Állásbörzénk célja a frissdiplomás és az adott félévben diplomát szerző hallgatók számára munkaerő-piaci lehetőségek nyújtása, az álláskeresés megkönnyítése, az elhelyezkedési kultúra fejlesztése.
05 már
Karrieriskola
A Debreceni Egyetem Hallgatói Karrierközpontja ebben a félévben is megszervezte karrier témájú előadás-sorozatát. A kurzus az egyetem hallgatói számára szabadon választható tantárgy is egyben, melyre minden érdeklődőt, többek között a DE alumni tagjait is szeretettel várják a szervezők.