Videók

A jövő itt kezdődik
ÁOK díszoklevél-átadó ünnepség

Események

20 nov
A Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőség Központ, valamint a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom közös szervezésében „Vele megelégszem… vagy mégsem?” címmel Janovicz Andrea pszichológus tart előadást.
20 nov
A Debreceni Egyetem Sporttudományi Intézetének szervezésében az MKSZ-Nemzetközi Edzőképző Központ (NEK) együttműködésével idén is megrendezi kézilabda kapusedzői konferenciáját.
20 nov
„Értékteremtő tudomány” címmel a Debreceni Egyetem Szolnok Campusa, valamint a Magyar Tudományos Akadémia Debreceni Területi Bizottságának Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szakbizottsága idén is kapcsolódik a Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozathoz.
20 nov
2nd CONFERENCE ON LONG-TERM FIELD EXPERIMENTS

Vegyészek 40 éves találkozója

1979-ben a Kossuth Lajos Tudományegyetemen, a Debreceni Egyetem jogelőd intézményében 33 vegyész kapott oklevelet, közülük 27 egykori diák idézte fel 2019. szeptember 28-án a négy évtized sikereit és tanulságait. A vegyipar akkori magas presztízsének megfelelően a többség hasonlóan magas pontszám elérésével juthatott be a felsőoktatási rendszerbe, mint a fizikusok vagy az orvosok.


Feliratkozás Debreceni Egyetem RSS csatornájára