ADÓ 1% felajánlása

2023, január 24 - 09:00
A Debreceni Egyetem Fejlesztéséért Alapítvány részére befizetett adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően tudjuk évről-évre egyre szélesebb körben megvalósítani terveinket.
 

Tisztelt Alumni Tagunk!
 

A Debreceni Egyetem Fejlesztéséért Alapítvány létrehozását az a cél vezérelte, hogy az intézmény polgárai számára olyan programokat, infrastrukturális és intellektuális fejlesztéseket tudjon megvalósítani, amelyek mind a közösség összetartozását, elmélyítését, mind az intézmény fejlődését, szolgáltatási színvonalának emelkedését szolgálják.

A Debreceni Egyetem Fejlesztéséért Alapítvány részére befizetett adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően tudjuk évről-évre egyre szélesebb körben megvalósítani terveinket. Ezúton szeretnénk megköszönni Alumni Közösségünk azon tagjainak nagylelkű támogatását, akik segítenek nekünk céljaink elérésében és reméljük, hogy a jövőben is számíthatunk önzetlen hozzájárulásukra.

Amennyiben Ön még nem tartozik adományozóink körébe kérjük, hogy támogassa adója 1%-ával Alma Materét!

 

RENDELKEZŐ NYILATKOZAT A BEFIZETETT ADÓ EGY SZÁZALÉKÁRÓL

A kedvezményezett adószáma: 18143764-1-09

A kedvezményezett neve: Debreceni Egyetem Fejlesztéséért Alapítvány

 

HOGYAN LEHET RENDELKEZNI AZ 1 SZÁZALÉKRÓL?

Elektronikus úton, amennyiben Ön rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval. Ebben az esetben a NAV E-SZJA oldalán (eszja.nav.gov.hu ) keresztül töltheti ki az adó 1% rendelkező nyilatkozatát.

Papír alapú formában postai úton vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, illetve meghatalmazott útján nyújthatja be a személyi jövedelemadó-bevallással együtt. Az utóbbi esetben a rendelkező nyilatkozatot kérjük, tegye egy normálméretű borítékba, amelyen feltünteti nevét, lakcímét és adóazonosító jelét.

 

A nyilatkozatok leadási határideje 2023. május 22.

 

Üdvözlettel:
Dr. Rőfi Mónika sk.
központvezető