Borakadémia és Borklub

2021, február 25 - 11:45
A borklub célja, hogy a klubtagok lehetőséget kaphassanak, a bor iránti információ éhségüket kielégíthessék, növelhessék a borok világában való jártasságukat, trendi tudás birtokába juthassanak a DE Mádi Bor Akadémiájának segítségével.

 

- DEBORA -

DEBERECEN EGYETEMI BOR AKADÉMIA és BORKLUB

 

A BORKLUB CÉLJA:

A borklub célja, hogy a klubtagok lehetőséget kaphassanak, a bor iránti információ éhségüket kielégíthessék, növelhessék a borok világában való jártasságukat, trendi tudás birtokába juthassanak a DE Mádi Bor Akadémiájának segítségével. A klubtagok lehetőséget kapjanak arra, hogy borhoz kötődő ismeretanyagukat, tudásukat növelhessék.

A klub tevékenysége alapvetően olyan események szervezését jelenti, ahol ezek az ismeretátadások megtörténhetnek. Olyan események ezek, amelyek minden esetben borkóstolással, organo-leptikus barangolással vannak egybekötve. A borkóstolások egyrészt meghívott magyar borászok/ borászatok előadásaiban, illetve meghívott független sommelier-ek témakörhöz kapcsolódó eseményeiként tervezi a DEBORA.

A DEBORA fel kívánja vállalni a világ neves borvidékeinek megismertetését is a tagság számára, ugyanakkor mindig prioritás marad a magyar borkultúra minél mélyebb megismertetése.

 

Szeretnénk, ha minél többen csatlakoznának a Debreceni Egyetemen induló új kezdeményezéshez, a DEBRECEN EGYETEMI BORAKADÉMIA és BORKLUB (röviden DEBORA KLUB) klubtagságához.

 

Miért érdemes csatlakozni hozzánk:

  • Mert mindent elmondunk a hazai és nemzetközi a borkészítésről, és a borfogyasztási szokásokról, etikettről
  • Lehetőség nyílik még több élménnyel, programmal gazdagodni
  • Intellektuális és organoleptikus (érzékszervi) élményt egyidőben megszerezni tudományos igénnyel szerkesztett előadásainkon, illetve a hozzá kapcsolódó borkostolókon, virtuális élmény-túráinkon.
  • A sikeres vizsga letétele után, DEBORA oklevelet adunk át

 

  Mit biztosítunk a klubtagoknak?

  • a tudásanyagot az egyetem tudományos oktatói – és kutatói bázisára is támaszkodva
  • neves előadókat, illetve az iparág szakértő szereplőit
  • kiváló borokat, ikonikus borászokat, lenyűgöző borászati vállalkozásokat
  • borvidéki klub kirándulásokat a híres dűlők közé, pincelátogatásokat országos hírű és kézműves borászatokhoz. ( Egy nap MádON ahol 3 élmény töltetet is adunk, kulináris, kulturális és borkostólást)

 

Mit kérünk?

  • klubtagsági részvételt
  • pozitív attitűdöt, jó hangulatot

 

 A klubtagság további kedvezményekre is jogosít!

 

Csatlakozási lehetőség:

Honlap: www.madiborakademia.hu
E-mail: madiborakademia@unideb.hu

 

Várjuk a kérdéseket, és az építő véleményeket.

 

Köszönettel:

Kémeri Péter
Mádi Bor Akadémia