Dolgozói DErbi

Regisztráció a Dolgozói DErbi eseményre
Regisztrációs link: regisztracio.unideb.hu/hu/dolgozoi_derbi_regisztracio
Határidő: 2022. május 17. – május 31.
Értünk. Nekünk. Velünk.

 

A 2016-ban megfogalmazott hagyományteremtési szándék már ötödik éve töretlen – hamarosan kerek évfordulóhoz ér. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy évről évre magasabb a rendezvény résztvevőinek létszáma. Folytatva a hagyományt a Debreceni Egyetem 2022. június 10-én 9 óra és 22 óra között ismét egész napos programkavalkáddal várja minden munkatársát és azok hozzátartozóit a Nagyerdei Stadion, Északi Rendezvénytér, Nagyerdei Víztorony és ezek környékére, ahol együtt tölthetünk egy tartalmas napot.

Az eseményen történő részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációra kizárólag a regisztracio.unideb.hu oldalon van lehetőség, 2022. május 31-én éjfélig.

 

                                            PROGRAMOK - Értünk. Nekünk. Velünk.                                              

 

 

Főzőverseny
Várjuk a munkahelyi csapatok, szervezeti egységek jelentkezését, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy megfűszerezzék az egyébként is változatosnak ígérkező napot!

 

 

 

 

 

 

A Nyughatatlan

A DErbi kalandok végén sok szeretettel várunk mindenkit a Nagyerdei Víztoronyba, ahol A Nyughatatlan zenekar pörgős esti koncertje, retró party és jelmezverseny várja az érdeklődőket.

 

 

 

 

 

Buborék zenekar
A Buborék gyerekzenekar saját szerzeményű dalaival nem csak szórakoztatni szeretne, hanem zeneileg és szövegeiben is magas színvonalra törekszik és célja, hogy a legkisebbek is igényes zenét hallgathassanak. Szövegviláguk - játékos formában - a gondolkodó „kisemberekhez” szól, akiket ugyanúgy minden érdekel, mint a nagyokat. Dalaik nem csak szórakoztatnak, segítenek a gyermekeknek a tanulásban és a körülöttük lévő világ megértésben. A Buborék együttes interaktív műsora kitekintés a világra a gyerkőcök szemével.

 

 

 

Lovagoltatás
Ismered a Debreceni Lovasakadémia lovait? Ha nem, keresd fel a lovaglás helyszínét és ismerd meg paripáinkat! A két jóbarát, Gralka és Generális szeretettel várja a gyermekeket, hogy hátukon kipróbálhassák a lovaglás élményét!

 

 

 

 

 

Terápiás kutyák
Köztudott, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Idén két új négylábúval lehet megismerkedni, akik várják a barátkozni vágyókat.

 

 

 

 

 

 

Aszfaltrajz
Várunk minden DErbiző gyermeket, hogy a Nagyerdei Stadion Északi rendezvényterének térkőburkolátát színesebbnél színesebb rajzokkal dobják fel!

 

 

 

 

 

 

Tetoválás
A tetkók igen nagy népszerűségnek örvendnek manapság. Neked van már? Ha még nincs, gyere el és készítünk Neked egyet. Igaz ez nem varrva, csak ragasztva lesz. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 

 

 

 

 

DEkor & erDEi próba
A Dolgozói DErbin számos szórakozási lehetőséggel várjuk munkatársaink gyermekeit is. Ügyeskedhetnek és kézműveskedhetnek a DEkor Kézműves Kuckóban, ahol többek között lehetőségük van gyöngyfőzésre, táskafestésre, színezésre, aszfaltrajzolásra, logikai fejtörők megoldására. De tetováltathatod is magad mókusos és Debreceni Egyetemes tetoválással (persze, csakis lemosható tetoválással).

 

 

 

 

Borkóstoló
A Dolgozói DErbi programjai között idén újdonságként borkóstolóval is kedveskedünk az érdeklődőknek 11 és 16 óra között.

 

 

 

 

 

 

Darts

Idén először próbálhatjátok ki magatokat a dartsban. Gyere és legyél Te az, aki a legtöbb pontot tudja összegyűjteni a dobásokból.

 

 

 

 

 

 

Falmászás
A Nagyerdei Víztorony mászó falának meghódítására idén is lehetőséget biztosítunk mindenki számára. Akik aktívan művelik, tudják, akik nem, azok megtapasztalhatják, milyen kivételes élmény a falmászás. Izommunka, logika és összpontosítás, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 

 

 

 

 

Kilátó
Égig érő élmény a Dolgozói DErbi résztvevői számára! A Nagyerdei Víztorony Kilátójában 34 méteres magasságából szemlélhetjük a Nagyerdőt, az Egyetemvárost, sőt egész Debrecent és persze minden DErbizőt.

 

 

 

 

 

Stadiontúra
Ismerd meg közelebbről az idén 5 éves Nagyerdei Stadiont.

 

 

 

 

 

 

Szkander

Ki a legerősebb a DErbin? Nevezz be a Szkander versenyre és legyél Te a győztes!

 

 

 

 

 

 

Asztaldísz-készítő workshop
Szeretnéd saját készítésű asztali dísszel dekorálni otthonodat? Gyere és készítsd el meghívott kézműves szakértőnkkel!

 

 

 

 

 

 

Élő csocsó
Szereted a csocsót és szívesen kipróbálnád, milyen érzés játékosnak lenni a „csocsóasztalon”? A Dolgozói DErbin erre is van lehetőséged! Gyere és próbáld ki magad, ebben az új őrületben! Ha jó csapatba kerülsz, győztesként távozhatsz a pályáról!

 

 

 

 

 

Íjászat
Az előző DErbin népszerű volt a Hajdú Íjász Klub jóvoltából az íjászat, így nem volt kérdés, hogy idén is megismerkedhetnek az érdeklődő felnőttek és gyerekek az íjászattal.

 

 

 

 

 

Katonai akadálypálya, fegyverbemutató, Gidrán és más harcijárművek
Ismered a fizikai határaidat? Gyere és tapasztald meg, hogyan állnád a sarat katonaként! A Magyar Honvédség adja az eszközöket, a képviselői alkotják a „vizsgabizottságot”, már csak a vizsgázókat várjuk!

 

 

 

 

 

Lábtengó
A lábtenisz vagy közismert nevén lábtengó egy közkedvelt teremsport, valamint előszeretettel űzik a strandokon is. Mi sem hagytuk ki idén sem a DErbi sportolási lehetőségei közül.

 

 

 

 

 

Asztalitenisz
A pingpong a legjobban megszerethető sportok egyike. Hogy miért? Mert például nem kell hozzá bonyolult felszerelés, csak egy ütő és egy labda! A DErbin még ennyi sem, hiszen ezeket mi adjuk! Már csak egy játékos kedvű jelentkezőt várunk! A bátrabbak össze is mérhetik tudásukat egy pingpongverseny keretében. Gyere és versenyezz a legjobb(ak)nak járó címért a Nagyerdei Stadion DEAC-DAK Asztalitenisz Edzőközpontban.

 

 

 

 

Póker
Vedd fel a pókerarcod és vidd a bankot idén is az egyik legnépszerűbb kártyajátékban!

 

 

 

 

 

 

Rodeóbika
Felnőttek és gyerekek számára is az egyik legizgalmasabb játék lehet a rodeóbika. Ügyesség, kitartás szükséges hozzá. Mutasd meg a többieknek, hogy ki a legprofibb a bika megülésében. Dobd le a cipődet, pattanj fel a bikára, fogd meg a kapaszkodót egy vagy két kézzel, és már indulhat is a menet.

 

 

 

 

 

Segway
Az eddigi DErbi-k során mindig fontolgattad a segway kipróbálását, de nem volt elég bátorságod? Esetleg lemaradtál a segway regisztrációjáról, de idén nem szeretnél? 11 órától szeretettel várják az instruktorok az érdeklődőket a Víztorony melletti úton a segway pályán! Pár perc gyakorlás után garantált mosollyal az arcodon fogod szelni a segwaynek kialakított útvonalat, melynek végén biztosan azt kívánod majd, bárcsak sose érne véget!

 

 

 

 

Streetball
Világszerte egyre elterjedtebb és népszerűbb az utcai kosárlabda és a streetball. Idén újra hódít a DErbin is. Gyere vagy gyertek csapatban és győzzön a jobb, a gyorsabb, ügyesebb!

 

 

 

 

 

Tollaslabda
Pihentető hobbi, vagy versenysport? Ez csak rajtad áll. A labdád legyen tollas, ne a hátad!

 

 

 

 

 

 

Masszázs
Profi gyógymasszőrök garantálják a pihentető feltöltődést nyújtó nyak, váll és hátmasszázst.

 

 

 

 

 

 

SminkelDE
A tanácsadás és termékbemutató során szakértők fogják megismertetni a sminkelés elméleti és gyakorlati oldalával az érdeklődőket.

 

 

 

 

 

 

Ugrálóvár
Önfeledt ugrándozás gyermekeknek a Dolgozói DErbi ÖrvenDEzőjében.

 

 

 

 

 

 

Egészségügyi szűrések
A Dolgozói DErbi számos programja mellett egészségügyi szűrésekkel vércukorszint, vérnyomás- és koleszterinszint méréssel várjuk a résztvevőket, sőt még véradásra is lehetőség lesz a HALL-ban. A véradás regisztrációhoz kötött.

 

 

 

 

 

DErbi ovi
A Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Karának képviselői idén is megnyitják a DErbi-ovit.

 

 

 

 

 

 

Tűzoltóautó
A debreceni tűzoltók komplett szerkocsival érkeznek a helyszínre, így kicsik és nagyok kívül-belül megismerkedhetnek a tűzoltóautó felépítésével, megtudhatják mi a dolga az oltásparancsnoknak, mi mindenben segítenek a tűzoltáson kívül és minden kérdésre válaszolnak.

 

 

 

 

 

Véradás
Idén is lesz lehetőség véradásra a Dolgozói DErbin. Minden véradó legyen szíves magával hozni a TAJ-kártyáját, lakcímkártyáját, valamint személyigazolványát.

 

 

 

 

 

UDshop
A Debreceni Egyetem ajándékboltja idén is kitelepül a DErbire.  Gyere és válogass a vagány egyetemi cuccok között!

 

 

 

 

 

UniFit Fitness & Gym Center

A Dolgozói DErbi napján minden olyan egyetemi polgár - aki rendelkezik DErbis karszalaggal - egy alkalommal térítésmentesen léphet be az UniFit-be, ahol kipróbálhatja az eszközöket a fitness szekciókban és a boulder teremben, valamint csatlakozhat fitness órákhoz is. Ezen felül kedvezményes bérlet vásárlására is van lehetőség június 10. és június 24. között (1 havi 25.000 Ft helyett akciósan 9.900 Ft, 3 havi akciósan 21.900 Ft).

 

 

 

 

 

 

 

 

További információk
E-mail: derbi@unideb.hu

Facebook: @DolgozoiDErbi

Frissítés dátuma: 2022.05.20.