Dolgozói DErbi 2019

Regisztráció a Dolgozói DErbi eseményre
Határidő: 2019. május 7. – május 30.
regisztracio.unideb.hu/derbiregisztracio2019
Értünk. Nekünk. Velünk. – Idén már negyedszer.

 

A 2016-ban megfogalmazott hagyományteremtési szándék már negyedik éve töretlen – hamarosan kerek évfordulóhoz ér. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy évről évre magasabb a rendezvény résztvevőinek létszáma. Folytatva a hagyományt a Debreceni Egyetem 2019. június 7-én 10 óra és 22 óra között ismét egész napos programkavalkáddal várja minden munkatársát és azok hozzátartozóit a Nagyerdei Stadion, Északi Rendezvénytér, Nagyerdei Víztorony és ezek környékére, ahol együtt tölthetünk egy tartalmas napot.

Az eseményen történő részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációra kizárólag a regisztracio.unideb.hu oldalon van lehetőség, 2019. május 30-án éjfélig.

Térkép
Akik már tudják - vagy még nem tudják - milyen programokon kívánnak részt venni a Debreceni Egyetem dolgozói napján, azok a könnyebb tájékozódás érdekében már most elkezdhetik vizsgálgatni a DErbi térképet. Érdemes fürkészni, hiszen sok kincsre bukkanhatnak még!

 

 

 

 

                                          GY.I.K. - Gyakran ismételt kérdések                                         

 

                                            PROGRAMOK - Értünk. Nekünk. Velünk.                                              

 

Főzőverseny
Várjuk a munkahelyi csapatok, szervezeti egységek jelentkezését, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy megfűszerezzék az egyébként is változatosnak ígérkező napot!

 

 

 

 

 

The Biebers

A DErbi Kalandok végén sok szeretettel várunk mindenkit egy üdítő esti koncertre a Nagyerdei Víztoronyba. A 2015-ös Nagy-Szín-Pad második helyezettje, a The Biebers gondoskodik majd a zenei feltöltődésről.

 

 

 

 

 

Csicseri és Borsó zenekar
Habkönnyű zenei finomságok gyerekversekkel fűszerezve, a hangszerek együtt rezdülésével és óriási játékban feloldva. Ez a Csicseri és Borsó receptje, melyet gyerkőcök és felnőttek egyaránt fogyaszthatnak.

 

 

 

 

 

Stand-up
A DElikát főzőversenyt követően a DErbi DEcibel színpadán Beliczai Balázs (stand up comedy) „szolgálja fel” a desszertet, aki humorbombáival ízesíti tovább a napot. Gyere el és ne maradj le a jó poénokról!

 

 

 

 

 

Lovagoltatás
Ismered a Debreceni Lovasakadémia lovait? Ha nem, keresd fel a lovaglás helyszínét és ismerd meg paripáinkat! A három jóbarát szeretettel várja a gyermekeket, hogy hátukon kipróbálhassák a lovaglás élményét!

 

 

 

 

 

Terápiás kutyák
Köztudott, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Idén két új négylábúval lehet megismerkedni, Csente és Drazsé várják a barátkozni vágyókat.

 

 

 

 

 

Állateledel gyűjtés
Az Együtt az Állatokért KHE állateledel gyűjtést tart a Dolgozói DErbi-n.

 

 

 

 

 

Aszfaltrajz
Várunk minden DErbiző gyermeket, hogy a Nagyerdei Stadion Északi rendezvényterének térkőburkolátát színesebbnél színesebb rajzokkal dobják fel!

 

 

 

 

 

Tetoválás
A tetkók igen nagy népszerűségnek örvendnek manapság. Neked van már? Ha még nincs, gyere el és készítünk Neked egyet. Igaz ez nem varrva, csak ragasztva lesz. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 

 

 

 

 

 

DEkor & erDEi próba
A Dolgozói DErbin számos szórakozási lehetőséggel várjuk munkatársaink gyermekeit is. Ügyeskedhetnek és kézműveskedhetnek a DEkor Kézműves Kuckóban, ahol többek között lehetőségük van gyöngyfőzésre, táskafestésre, színezésre, aszfaltrajzolásra, logikai fejtörők megoldására. De tetováltathatod is magad mókusos és Debreceni Egyetemes tetoválással (persze, csakis lemosható tetoválással).

 

 

 

 

Borkóstoló
A Dolgozói DErbi programjai között idén újdonságként borkóstolóval is kedveskedünk az érdeklődőknek 11 és 14 óra között.

 

 

 

 

 

Dottó vonat
Idén ismét útjára indítjuk a Dolgozói DErbi kisvonatát június 7-én 13 és 16 óra között több alkalommal is, amely bejárja a teljes Nagyerdőt, érintve annak minden látványosságát és nevezetességét. Jöjjön el és tegyen egy nagy kört kollégáival, családtagjaival az erdő hatalmas tölgyfái alatt.

 

 

 

 

Falmászás
A Nagyerdei Víztorony mászó falának meghódítására idén is lehetőséget biztosítunk mindenki számára. Akik aktívan művelik, tudják, akik nem, azok megtapasztalhatják, milyen kivételes élmény a falmászás. Izommunka, logika és összpontosítás, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 

 

 

 

Harci jármű
Kíváncsi vagy rá, milyen egy harci jármű belülről? Az idei Dolgozói DErbin lehetőséged van a Magyar Honvédség jóvoltából a Stadion északi rendezvényterén megszemlélni egy 11 férőhelyes járművet. Ne hagyd ki az alkalmat!

 

 

 

 

Kilátó
Égig érő élmény a Dolgozói DErbi résztvevői számára! A Nagyerdei Víztorony Kilátójában 34 méteres magasságából szemlélhetjük a Nagyerdőt, az Egyetemvárost, sőt egész Debrecent és persze minden DErbizőt.

 

 

 

 

Stadiontúra
Ismerd meg közelebbről az idén 5 éves Nagyerdei Stadiont.

 

 

 

 

 

 

Élő csocsó
Szereted a csocsót és szívesen kipróbálnád, milyen érzés játékosnak lenni a „csocsóasztalon”? A Dolgozói DErbin erre is van lehetőséged! Gyere és próbáld ki magad, ebben az új őrületben! Ha jó csapatba kerülsz, győztesként távozhatsz a pályáról!

 

 

 

 

Íjászat
Idén újdonságként a Hajdú Íjász Klub jóvoltából az íjászattal is megismerkedhetnek az érdeklődő felnőttek és gyerekek.

 

 

 

 

 

Katonai akadálypálya
Ismered a fizikai határaidat? Gyere és tapasztald meg, hogyan állnád a sarat katonaként! A Magyar Honvédség adja az eszközöket, a képviselői alkotják a „vizsgabizottságot”, már csak a vizsgázókat várjuk!

 

 

 

 

 

Lábtengó
A lábtenisz vagy közismert nevén lábtengó egy közkedvelt teremsport, valamint előszeretettel űzik a strandokon is. Mi sem hagytuk ki idén sem a DErbi sportolási lehetőségei közül.

 

 

 

 

 

Asztalitenisz
A pingpong a legjobban megszerethető sportok egyike. Hogy miért? Mert például nem kell hozzá bonyolult felszerelés, csak egy ütő és egy labda! A DErbin még ennyi sem, hiszen ezeket mi adjuk! Már csak egy játékos kedvű jelentkezőt várunk! A bátrabbak össze is mérhetik tudásukat egy pingpongverseny keretében. Gyere és versenyezz a legjobb(ak)nak járó címért a Nagyerdei Stadion DEAC-DAK Asztalitenisz Edzőközpontban.

 

 

 

 

Póker
Vedd fel a pókerarcod és vidd a bankot idén is az egyik legnépszerűbb kártyajátékban!

 

 

 

 

 

 

Rodeóbika
Felnőttek és gyerekek számára is az egyik legizgalmasabb játék lehet a rodeóbika. Ügyesség, kitartás szükséges hozzá. Mutasd meg a többieknek, hogy ki a legprofibb a bika megülésében. Dobd le a cipődet, pattanj fel a bikára, fogd meg a kapaszkodót egy vagy két kézzel, és már indulhat is a menet.

 

 

 

 

Sakk
A sakk kicsik és nagyok körében is nagyon népszerű játék, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy naponta több ezren sakkoznak interneten keresztül is. Gyere és tornáztasd meg az agyad!

 

 

 

 

 

Segway
Az eddigi DErbi-k során mindig fontolgattad a segway kipróbálását, de nem volt elég bátorságod? Esetleg lemaradtál a segway regisztrációjáról, de idén nem szeretnél? 11 órától szeretettel várják az instruktorok az érdeklődőket a Víztorony melletti úton a segway pályán! Pár perc gyakorlás után garantált mosollyal az arcodon fogod szelni a segwaynek kialakított útvonalat, melynek végén biztosan azt kívánod majd, bárcsak sose érne véget!

 

 

 

Streetball
Világszerte egyre elterjedtebb és népszerűbb az utcai kosárlabda és a streetball. Idén újra hódít a DErbin is. Gyere vagy gyertek csapatban és győzzön a jobb, a gyorsabb, ügyesebb!

 

 

 

 

 

Szabadulószoba
Legyél te az új Indiana Jones és mutasd meg, milyen az igazi kincskeresés, amelyben a szabadságod a tét.

 

 

 

 

 

 

Tollaslabda
Pihentető hobbi, vagy versenysport? Ez csak rajtad áll. A labdád legyen tollas, ne a hátad!

 

 

 

 

 

 

Zorb
Nem tudod mi az a zorb, de bevállalós vagy? Akkor itt az idő, hogy kipróbáld a DErbin a „nagy gömböt”! A zorb egy speciális műanyagból készült áttetsző golyó, melyet a Zorbonauta hajt belülről. A zorbbal való gurulás felpörget, az adrenalin szint a tetőfokára hág! Érdemes olyan ruhában kipróbálni, ami kényelmes, fontos, hogy a gyomor ne legyen tele, és a legfontosabb dolog, hogy a bátorságát senki se hagyja otthon!

 

 

 

Asztalidísz-készítő workshop
Szeretnéd saját készítésű asztali dísszel dekorálni otthonodat? Gyere és készítsd el meghívott kézműves szakértőnkkel!

 

 

 

 

 

 

Masszázs
Profi gyógymasszőrök garantálják a pihentető feltöltődést nyújtó nyak, váll és hátmasszázst.

 

 

 

 

 

 

SminkelDE
A tanácsadás és termékbemutató során szakértők fogják megismertetni a sminkelés elméleti és gyakorlati oldalával az érdeklődőket.

 

 

 

 

 

Táncház
Kedvcsináló bemutatóval és vidám táncházzal vár a Hortobágy Néptáncegyüttes.

 

 

 

 

 

 

Ugrálóvár
Önfeledt ugrándozás, tombolás nemcsak gyermekeknek, hanem felnőtteknek is! A Dolgozói DErbi ÖrvenDEzőjében ezúttal külön ugrálóvárakkal készülünk kicsiknek és nagyoknak a felhőtlen szórakozás érdekében.

 

 

 

 

Mozduljunk Együtt!
Debreceni Egyetem ÁOK Sportorvosi Tanszék és a Sportdiagnosztikai, Életmód és Terápiás Központ szeretettel várja a Debreceni Egyetem dolgozóit és családtagjait 2019. június 7-én a Dolgozói DErbi alkalmából megrendezett programjain.

 

 

 

 

Egészségügyi szűrések
A Dolgozói DErbi számos programja mellett egészségügyi szűrésekkel (vércukorszint, szemészeti, ortopédiai vizsgálat, étrend- és mozgástanácsadás, vérnyomás- és BMI mérés, ortopresszúrás felmérés) várjuk a résztvevőket, sőt még véradásra is lehetőség lesz a HALL-ban.

 

 

 

 

DErbi ovi
A Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Karának képviselői idén is megnyitják a DErbi-ovit.

 

 

 

 

 

UDshop
A Debreceni Egyetem ajándékboltja idén is kitelepül a DErbire.  Gyere és válogass a vagány egyetemi cuccok között!

 

 

 

 

 

UNIFIT Fitness & Gym Center
A Stadion UNIFIT Fitness & Gym Center sok szeretettel várja a DErbizőket a Dolgozói napon kedvezményes bérletváltási lehetőséggel! Sportoljunk együtt!

 

 

 

 

 

 

További információk
E-mail: derbi@unideb.hu
Facebook: @DolgozoiDErbi

Frissítés dátuma: 2019.06.05.