Dolgozói DErbi

Regisztráció a Dolgozói DErbi eseményre
Regisztrációs link: regisztracio.unideb.hu/hu/dolgozoi-derbi-regisztracio-2023
Határidő: 2023. május 8. – június 7.
Értünk. Nekünk. Velünk.

 

A 2016-ban megfogalmazott hagyományteremtési szándék már ötödik éve töretlen – hamarosan kerek évfordulóhoz ér. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy évről évre magasabb a rendezvény résztvevőinek létszáma. Folytatva a hagyományt a Debreceni Egyetem 2023. június 9-én 8.00 és 22.00 között ismét egész napos programkavalkáddal várja minden munkatársát és azok hozzátartozóit a Nagyerdei Stadion, Északi Rendezvénytér, Nagyerdei Víztorony és ezek környékére, ahol együtt tölthetünk egy tartalmas napot.

Az eseményen történő részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációra kizárólag a regisztracio.unideb.hu oldalon van lehetőség, 2023. június 7-én éjfélig.

 

                                            PROGRAMOK - Értünk. Nekünk. Velünk.                                              

 

 

Főzőverseny
Várjuk a munkahelyi csapatok, szervezeti egységek jelentkezését, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy megfűszerezzék az egyébként is változatosnak ígérkező napot!

 

 

 

 

 

Hot-dog, lángos, tortilla
A regisztráció során minden dolgozónak lehetősége van egy ételkupon kiválasztására. Ebben az évben minden egyetemi dolgozó és hozzátartozója 3 féle étel közül választhat.

 

 

 

 

 

Wolf Kati

 

 

 

 

 

 

 

Tompeti és Barátai

A Tompeti Show egy fergeteges hangulatú, interaktív családi show-műsor sok-sok zenével, érdekes hangszerekkel, jelmezekkel, vicces és képességfejlesztő játékokkal. A zenekar produkcióját ajánljuk gyerekeknek, felnőtteknek, gyerekes felnőtteknek és felnőttes gyerekeknek; MINDENKINEK, aki szívesen bepillantana Tompeti varázslatos világába, és szeretne egy órácskára újra gyerek lenni.

 

 

 

Jóga

Napindító jóga a Víztorony kertjében, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt.

 

 

 

 

 

 

Bachata
Gyere és próbáld ki magad a Bachata táncban 9.30 órától az Északi rendezvénytéren. Segítségünkre lesz Engy & Gery Dance Project csoport tagjai, akik egy rövid bemutató után a bátor jelentkezőknek pár alaplépést is szívesen megtanítanak.

 

 

 

 

 

 

Zumba

A délelőtti bachata után kipróbálhatják az érdeklődők a zumbát is 11.00 órától az Északi rendezvénytéren. Érdemes az oktatóhoz csatlakozni és ebéd előtt is kicsit felrázni magunkat!

 

 

 

 

 

Salsa, tangó, kizomba
A Táncvilág Stúdió táncosai segítségével ki lehet próbálni a kubai salsát, az argentin tangót és a kizombát.

 

 

 

 

Lovagoltatás
Ismered a Debreceni Lovasakadémia lovait? Ha nem, keresd fel a lovagoltatás helyszínét és ismerd meg paripáinkat! A két jóbarát, Gralka és Kömény szeretettel várja a gyermekeket, hogy hátukon kipróbálhassák a lovaglás élményét!

 

 

 

 

 

Terápiás kutyák
Köztudott, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Idén két új négylábúval lehet megismerkedni, akik várják a barátkozni vágyókat.

 

 

 

 

 

Állateledel gyűjtés
Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE állateledel gyűjtést tart a Dolgozói DErbi-n, emellett a menhelyen élő kutyákkal és az örökbefogadási lehetőségekkel is megismerkedhetnek az érdeklődők.

 

 

 

 

 

Aszfaltrajz
Várunk minden DErbiző gyermeket, hogy a Nagyerdei Stadion Sajtóbejárata melletti terület térkőburkolatát színesebbnél színesebb rajzokkal dobják fel!

 

 

 

 

 

 

Arcfestés, tetoválás, henna
A tetkók igen nagy népszerűségnek örvendnek manapság. Neked van már? Ha még nincs, gyere el és készítünk Neked egyet. Igaz ez nem varrva, csak ragasztva lesz. Emellett kérhetsz egy szép henna mintát is, vagy akár  arcfestést.

 

 

 

 

 

DEkor & erDEi próba
A Dolgozói DErbin számos szórakozási lehetőséggel várjuk munkatársaink gyermekeit is. Ügyeskedhetnek és kézműveskedhetnek a DEkor Kézműves Kuckóban, ahol többek között lehetőségük van gyöngyfőzésre, táskafestésre, színezésre, aszfaltrajzolásra, logikai fejtörők megoldására. De tetováltathatod is magad mókusos és Debreceni Egyetemes tetoválással (persze, csakis lemosható tetoválással).

 

 

 

 

Bortúra
Idén megújult formában lesz lehetősége az érdeklődőknek bort kóstolni 10 és 15 óra között, illetve amíg a borkészlet rendelkezésre áll a Mádi Bor Akadémia közreműködésével.

 

 

 

 

 

 

Falmászás
A Nagyerdei Víztorony mászó falának meghódítására idén is lehetőséget biztosítunk mindenki számára. Akik aktívan művelik, tudják, akik nem, azok megtapasztalhatják, milyen kivételes élmény a falmászás. Izommunka, logika és összpontosítás, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 

 

 

 

 

Kilátó
Égig érő élmény a Dolgozói DErbi résztvevői számára! A Nagyerdei Víztorony Kilátójában 34 méteres magasságából szemlélhetjük a Nagyerdőt, az Egyetemvárost, sőt egész Debrecent és persze minden DErbizőt.

 

 

 

 

 

Stadiontúra
Ismerd meg közelebbről az idén 9 éves Nagyerdei Stadiont.

 

 

 

 

 

 

Szkander

Ki a legerősebb a DErbin? Nevezz be a szkander versenyre és legyél Te a győztes!

 

 

 

 

 

 

Asztaldísz-készítő workshop
Szeretnéd saját készítésű asztali dísszel dekorálni otthonodat? Gyere és készítsd el meghívott kézműves szakértőnkkel!

 

 

 

 

 

 

 

Íjászat
A Hajdú Íjász Klub jóvoltából idén is megismerkedhetnek az érdeklődő felnőttek és gyerekek ezzel a sportággal.

 

 

 

 

 

Katonai akadálypálya, fegyverbemutató, harcijárművek
Ismered a fizikai határaidat? Gyere és tapasztald meg, hogyan állnád a sarat katonaként! A Magyar Honvédség adja az eszközöket, a képviselői alkotják a „vizsgabizottságot”, már csak a vizsgázókat várjuk!

 

 

 

 

 

 

 

Asztalitenisz
A pingpong a legjobban megszerethető sportok egyike. Hogy miért? Mert például nem kell hozzá bonyolult felszerelés, csak egy ütő és egy labda! A DErbin még ennyi sem, hiszen ezeket mi adjuk! Már csak egy játékos kedvű jelentkezőt várunk! A bátrabbak össze is mérhetik tudásukat egy pingpongverseny keretében. Gyere és versenyezz a legjobb(ak)nak járó címért a Nagyerdei Stadion DEAC-DAK Asztalitenisz Edzőközpontban.

 

 

 

 

Póker
Vedd fel a pókerarcod és vidd a bankot idén is az egyik legnépszerűbb kártyajátékban!

 

 

 

 

 

 

Rodeóbika
Felnőttek és gyerekek számára is az egyik legizgalmasabb játék lehet a rodeóbika. Ügyesség, kitartás szükséges hozzá. Mutasd meg a többieknek, hogy ki a legprofibb a bika megülésében. Dobd le a cipődet, pattanj fel a bikára, fogd meg a kapaszkodót egy vagy két kézzel, és már indulhat is a menet.

 

 

 

 

 

Segway
Az eddigi DErbi-k során mindig fontolgattad a segway kipróbálását, de nem volt elég bátorságod? 10 órától szeretettel várják az instruktorok az érdeklődőket a Víztorony melletti úton a segway pályán! Pár perc gyakorlás után garantált mosollyal az arcodon fogod szelni a segwaynek kialakított útvonalat, melynek végén biztosan azt kívánod majd, bárcsak sose érne véget!

 

 

 

 

Tollaslabda
Pihentető hobbi, vagy versenysport? Ez csak rajtad áll. A labdád legyen tollas, ne a hátad!

 

 

 

 

 

 

 

Masszázs
Profi gyógymasszőrök garantálják a pihentető feltöltődést nyújtó hátmasszázst.

 

 

 

 

 

 

SminkelDE
A tanácsadás és termékbemutató során szakértők fogják megismertetni a sminkelés elméleti és gyakorlati oldalával az érdeklődőket, illetve bemutatják a teljes Oriflame termékkínálatot.

 

 

 

 

 

 

Ugrálóvár
Önfeledt ugrándozás gyermekeknek a Dolgozói DErbi ÖrvenDEzőjében.

 

 

 

 

 

 

Egészségügyi szűrések
A Dolgozói DErbi számos programja mellett a DAEFI-nek köszönhetően egészségügyi szűrésekkel vércukorszint, vérnyomás- és koleszterinszint, BMI index, testzsír és PSA (prosztata specifikus antigén) méréssel, valamint dietetikai tanácsadással várjuk a résztvevőket.

 

 

 

 

 

DErbi ovi
A Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Karának képviselői idén is megnyitják a DErbi-ovit.

 

 

 

 

 

 

Tűzoltóautó
A debreceni tűzoltók komplett szerkocsival érkeznek a helyszínre, így kicsik és nagyok kívül-belül megismerkedhetnek a tűzoltóautó felépítésével, megtudhatják mi a dolga az oltásparancsnoknak, mi mindenben segítenek a tűzoltáson kívül és minden kérdésre válaszolnak.

 

 

 

 

 

Véradás
Idén is lesz lehetőség véradásra a Dolgozói DErbin. Minden véradó legyen szíves magával hozni a TAJ-kártyáját, lakcímkártyáját, valamint személyigazolványát.

 

 

 

 

 

UDshop
A Debreceni Egyetem ajándékboltja idén is kitelepül a DErbire.  Gyere és válogass a vagány egyetemi cuccok között!

 

 

 

 

 

UniFit Fitness & Gym Center

A Dolgozói DErbi napján minden olyan egyetemi polgár - aki rendelkezik DErbis karszalaggal - egy alkalommal térítésmentesen léphet be az UniFit-be, ahol kipróbálhatja az eszközöket a fitness szekciókban és a boulder teremben, valamint csatlakozhat fitness órákhoz is. Ezen felül kedvezményes bérlet vásárlására is van lehetőség június 10. és június 24. között (1 havi 25.000 Ft helyett akciósan 9.900 Ft, 3 havi akciósan 21.900 Ft).

 

 

 

 

További információk
E-mail: derbi@unideb.hu

Facebook: @DolgozoiDErbi

Frissítés dátuma: 2023.06.02.