Előfizetés a magazinra

2020, február 25 - 11:15
A honlapon olvasható online változat mellett a jövő évben is lehetőség van nyomtatott formában olvasni a DEja vu magazint egy jelképes díj ellenében.

Kedves Olvasónk! Kedves Alumni Tagunk!

 

A tél beköszöntével immár a tizennyolcadik száma jelent meg a DEja vu című alumni magazinnak.

A honlapon olvasható online változat mellett a jövő évben is lehetőség van nyomtatott formában olvasni a DEja vu magazint egy jelképes díj ellenében, amellyel a postaköltséghez járul hozzá, így Ön is előfizetőjévé válik a 2021-es évben megjelenő nyári és téli számnak. Az előfizetésre kizárólag banki átutalás formájában van lehetőség, melyhez az alábbi adatokra lesz szüksége:
 

Kedvezményezett neve: Debreceni Egyetem

Kedvezményezett számlaszáma: MÁK 10034002-00282871-00000000

Átutalás összege: 1.000 HUF

 

Az utalás során az „átutalás közleményében” szíveskedjen feltüntetni az egyéni, "ALUM" előtaggal rendelkező 6 jegyű alumni azonosító sorszámát, melyet a profiljába történő bejeletkezést követően tud megtekinteni. Kizárólag az alumni azonosító sorszám feltüntetésével tudjuk Önt beazonosítani!

 

Kérjük, hogy lakcímváltozás esetén szíveskedjen jelezni számunkra új lakcímét az alumni@unideb.hu címre küldött e-mailben, vagy frissítheti adatait az alumni.unideb.hu portálon keresztül is, a bejelentkezést követően.

 

Üdvözlettel:
Dr. Rőfi Mónika
központvezető