Hamarosan megjelenik...

2020, december 8 - 15:00
A Debreceni Egyetem Alumni Magazinja, a DEja vu legfrissebb számában több írás is szól az összetartásról, a segítségnyújtásról, arról, hogy hogyan lehet a legnehezebb helyzetben is talpon maradni.

Tisztelt Alumni Tagok, Kedves Olvasók!

 

Rendkívüli időket élünk, eddig elképzelhetetlen megszorítások között, bizonytalansággal és félelemmel telve várjuk, mit hoz a holnap. Nem tudunk konkrét terveket, csak álmokat szőni arról, hogy mit csinálunk, ha majd lecseng a járvány. Így várjuk a Karácsonyt. Mikor lenne nagyobb szükség a szeretetre, a meghittségre, egymás megértésére és segítésére, ha nem a mostani időben?

A Debreceni Egyetem Alumni Magazinja, a DEja vu legfrissebb számában több írás is szól az összetartásról, a segítségnyújtásról, arról, hogy hogyan lehet a legnehezebb helyzetben is talpon maradni, és hogy megéri a küzdelem. Őszintén remélem, találnak kedvükre való olvasnivalót, elgondolkodtató, az arcukra mosolyt csaló és reményt adó írásokat a következő oldalakon.

Valamennyi munkatársam nevében kívánok szeretetteljes meghitt ünnepeket, sikerekben gazdag újesztendőt, de mindenekelőtt nagyon jó egészséget Önöknek és szeretteiknek egyaránt!

 

 

Rőfi Mónika
központvezető