Hírek

10 már
John Malkovich a Debreceni Egyetemen
A főépület díszudvarát is megcsodálta a világhírű amerikai színész John Malkovich hétfőn. A kétszeres Oscar-díj jelölt művészt Szilvássy Zoltán rektor és Bács Zoltán, az intézmény kancellárja fogadta.
27 feb
Folytatódik a Science Café
„Legyél a saját nőgyógyászod!” címmel Márkus Bernadett, a Debreceni Egyetem Biokémiai és Molekuláris Biológiai Intézet tudományos segédmunkatársa tart előadást a Science Caféban.
25 feb
Előfizetés a magazinra
A honlapon olvasható online változat mellett a jövő évben is lehetőség van nyomtatott formában olvasni a DEja vu magazint egy jelképes díj ellenében.
20 feb
Szenior Egyetem tavasszal is
Az orvoslás jövőjéről, a helyes szájápolásról, az Alföld piramisairól, valamint az aranybulla királyairól és a magyar történelem Mohács utáni időszakáról is szó lesz a Szenior Egyetem 2019/2020. tavaszi félévének programjában. Az első előadást február 28-án, pénteken 16 órától tartják.
06 jan
Kezdődnek a téli diplomaosztók
Az Általános Orvostudományi Kar végzőseinek ünnepségével hétvégén megkezdődnek a Debreceni Egyetem téli diplomaosztói, amelyeken 9 kar csaknem 1700 végzőse veheti át oklevelét.
17 dec
Karácsonyi üdvözlet
Szeretetteljes, meghitt ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánnak a Debreceni Egyetem Rendezvénykoordinációs és Alumni Központ munkatársai!
17 dec
Év végi DEja vu érzés
Megjelent a DEja vu legfrissebb, 2019. téli száma. A Debreceni Egyetem alumni magazinjának jól ismert rovataiban új és régi ismerősökkel találkozhat az olvasó, generációk, tehetségek mutatkoznak be, és egyetemtörténeti érdekességekről is olvashatnak a Kincsek az egyetemen sorozatban.
11 dec
DEX Alumni vacsora
A Debreceni Egyetemi Közgazdász Szakmai Műhely jelentős és sikeres múltra tekint vissza. Az elmúlt évek, évtizedek alatt számtalan fiatal egyetemista bontogathatta szárnyait, próbálgathatta képességeit, rátermettségét ebben a közegben.
09 dec
10 éves a DEHÖK Környezetvédelmi Bizottság
Fennállásának tizedik évfordulóját ünnepelte 2019. december 7-én a DEHÖK Környezetvédelmi Bizottság.
02 dec
Szénhidrátkémiai kutatócsoport és biokémikusok találkozója
2019. november 29-én az Debreceni Egyetem Fejlesztéséért Alapítvány (DEFA) támogatásával és a DE Rendezvénykoordinációs és Alumni Központ segítségével megvalósult a hajdani MTA-DE Szénhidrátkémiai Kutatócsoport (1996-2011) és a KLTE TTK Biokémia Tanszéke munkatársainak találkozója.