Hírek

03 máj
Családi nap a Nagyerdei Kultúrparkban
A Debreceni Egyetem dolgozói, alumni tagjai és családtagjai részére Családi napot szervezünk a Nagyerdei Kultúrparkban 2022. május 14-én, szombaton 9.30 és 13.00 óra között.
03 máj
Color zene orvosoknak
Most azonban egy orvoskongresszushoz kapcsolódóan 2022. május 17-én kedden este a debreceni Kölcsey Központban a Color együttes tagjai, Bokor Gyula, Bokor Attila és Felkai Miklós közreműködésével ingyenes emlékműsor lesz Color dalokkal.
02 máj
Pályázati felhívás alumni rendezvény szervezésére
A Debreceni Egyetem alumni programjának célja, hogy összefogja a végzett hallgatókat és lehetőséget biztosítson a kapcsolattartásra a volt alma materükkel, illetve azon szűkebb diákközösséggel, akikkel együtt végezték tanulmányaikat, egy szakmai közösséghez tartoztak.
07 ápr
Science Cafe
A Debreceni Egyetem oktatói kötetlen, kávéházi körülmények között tartanak előadást eddig elért eredményeikről, tudományukról közérthetően. A Science Cafe rendezvény 2 hetente kerül megrendezésre a Fórum Üzletközpontban található Libri könyvesboltban.
07 ápr
Állásbörze és karriernap
Karrier-tanácsadással, állás-, valamint szakmai gyakorlati helyekkel, ösztöndíj-lehetőségekkel, próba állásinterjúkkal, továbbá mintegy 80 kiállítóval várja az érdeklődőket a Debreceni Egyetem Karrierközpont szervezésében az Állásbörze és karriernap.
04 ápr
MÜZLI Alumni Party az oDEonban
Kötetlen beszélgetésre hívja egykori és jelenlegi hallgatóit a MÜZLI. A Debreceni Egyetem Mérnöki és Üzletfejlesztési Innovációs Intézet április 5-én hagyományteremtő szándékkal rendezi meg a MÜZLI Alumni Partyt, ahol a mesteroktatóktól is kérdezhetnek majd a résztvevők.
29 már
M. Tóth Ildikó (1974-2022)
Méltósággal viselt, hosszan tartó betegség után, életének 49. évében elhunyt M. Tóth Ildikó újságíró, a Debreceni Egyetem sajtófőnöke.
17 feb
Olimpiai bajnok lett a Debreceni Egyetem hallgatója
Sporttörténeti sikert ért el Liu Shaoang, a Debreceni Egyetem sportszervező szakos hallgatója a pekingi téli olimpiai játékok 500 méteres gyorskorcsolya versenyének döntőjében. A 23 éves sportoló rajt-cél győzelmet aratva szerezte meg Magyarország első egyéni aranyérmét a téli olimpiák történetében.
17 feb
Történetek a MÉK neves tanáraitól
Életutak, életpályák – professzoraink mesélnek címmel indít programsorozatot a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar és a Debreceni közép- és felsőfokú agrárképzésben végzettek baráti köre. A rendezvénysorozatot online közvetítésben is nyomon követhetik az
26 jan
ADÓ 1% felajánlása
A Debreceni Egyetem Fejlesztéséért Alapítvány részére befizetett adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően tudjuk évről-évre egyre szélesebb körben megvalósítani terveinket.