Hírek

05 máj
Szervezzen találkozót!
A Debreceni Egyetem Fejlesztéséért Alapítvány a beérkezett adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően idén már ötödik alkalommal hirdeti meg pályázati felhívását alumni találkozó/konferencia és egyéb (nem online vagy hibrid) alumni rendezvény szervezésére.
31 már
Kellemes ünnepeket kívánunk!
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánnak a Debreceni Egyetem Rendezvénykoordinációs és Alumni Központjának munkatársai!
16 már
Támogatás - Találkozás
Támogassa Ön is adója 1%-ával a Debreceni Egyetem Fejlesztéséért Alapítványt céljainak megvalósítása érdekében.
25 feb
Borakadémia és Borklub
A borklub célja, hogy a klubtagok lehetőséget kaphassanak, a bor iránti információ éhségüket kielégíthessék, növelhessék a borok világában való jártasságukat, trendi tudás birtokába juthassanak a DE Mádi Bor Akadémiájának segítségével.
10 feb
Véget értek a téli diplomaosztók
Rendhagyó módon, online tartotta téli diplomaosztó ünnepségeit 2020. december 14. és 2021. február 5. között a Debreceni Egyetem négy kara. Az okleveleket a karok Tanulmányi Osztályán személyesen vehette át, vagy postai úton kapta meg a 787 végzős, friss diplomás hallgató.
03 feb
Dr. Lakatos Lajos professzor úr emlékére
A Debreceni Egyetem gyászolja gyermekgyógyász professzorát, Lakatos Lajost.
11 jan
MinDEn a számok tükrében 2020
Több mint 30 oldalon mutatja be a Debreceni Egyetem idén elért eredményeit, legfontosabb oktatási, kutatási és gazdálkodási paramétereit a most megjelent MinDEn a számok tükrében a Debreceni Egyetemről című kiadvány, amely online elérhető az unideb.hu Kiadványtárában.
16 dec
Megjelent a DEja vu téli száma
A rendkívüli helyzet ellenére idén is megjelent a Debreceni Egyetem Alumni közösségének lapja, a DEja vu téli, karácsony előtti lapszáma, amelyben több írás is szól az összetartozásról, a segítségnyújtásról, és arról, hogyan lehet a legnehezebb helyzetben is talpon maradni.
08 dec
Hamarosan megjelenik...
A Debreceni Egyetem Alumni Magazinja, a DEja vu legfrissebb számában több írás is szól az összetartásról, a segítségnyújtásról, arról, hogy hogyan lehet a legnehezebb helyzetben is talpon maradni.
01 dec
L'Oréal-Unesco díj a DE kutatójának
A Debreceni Egyetem oktatója az idei egyik L'Oréal-Unesco díj kitüntetettje. Bagoly Zsuzsa, az Általános Orvostudományi Kar adjunktusa a stroke hatékonyabb kezeléséért folytatott kutatásaiért részesült az elismerésben.