Előfizetés a magazinra

2018, december 21 - 08:00
A tél beköszöntével immár a tizenhatodik száma jelent meg a DEja vu című alumni magazinnak. A honlapon olvasható online változat mellett a jövő évben is lehetőség van nyomtatott formában olvasni a DEja vu magazint egy jelképes díj ellenében.

Tisztelt Alumni Tagunk!
Kedves Olvasónk!

 

A tél beköszöntével immár a tizenhatodik száma jelent meg a DEja vu című alumni magazinnak.

A honlapon olvasható online változat mellett a jövő évben is lehetőség van nyomtatott formában olvasni a DEja vu magazint egy jelképes díj ellenében, amellyel a postaköltséghez járul hozzá, így Ön is előfizetőjévé válik a 2020-as évben megjelenő nyári és téli számnak. Az előfizetésre kizárólag banki átutalás formájában van lehetőség, melyhez az alábbi adatokra lesz szüksége:

 

  • Kedvezményezett neve: Debreceni Egyetem
  • Kedvezményezett számlaszáma: MÁK 10034002-00282871-00000000
  • Átutalás összege: 1.000 HUF

Az utalás során az átutalás közleményében szíveskedjen feltüntetni az egyéni alumni azonosító sorszámát, melyet az alumni.unideb.hu oldalon történő bejelentkezést követően tud megtekinteni a profilján belül.
Kizárólag az alumni azonosító sorszám feltüntetésével tudjuk Önt beazonosítani!

Kérjük, hogy lakcímváltozás esetén szíveskedjen jelezni számunkra új lakcímét az alumni@unideb.hu címre küldött e-mailben, vagy frissítheti adatait az alumni.unideb.hu portálon keresztül is, a bejelentkezést követően.

 

Üdvözlettel:
Rőfi Mónika sk.
központvezető