SminkelDE

Időpont: 2023. június 16., 10.00–16.00
Helyszín: Nagyerdei Stadion, Sajtóbejárat
Regisztráció: nincs
Kiknek szól: felnőttek

 

A tanácsadás és termékbemutató során szakértők fogják megismertetni a sminkelés elméleti és gyakorlati oldalával az érdeklődőket, illetve bemutatják a teljes Oriflame termékkínálatot.

Hétköznap vagy jeles alkalom? Mindegy, mi az apropó, a smink minden nő számára fontos. Gyere és sajátíts el új ismereteket, ismerj meg új sminktermékeket! Várunk a SminkelDE-be!

 

- Wellness by Oriflame étrendkiegészítő termékek ismertetése, MRP étrendhelyettesítő shake-ünk kóstoltatása, egészségmegőrzés, életmódváltás (gluténmentes termékek)

- Arcápolási rutin kialakításában segítség, API bőrelemző géppel történő arcbőr állapotának mérése

- Sminktermékek kipróbálási lehetősége

- Illatok, vegán termékek ismertetése, BabyO termékek babáknak és mamáknak, 0+ kortól

- UV védelem fényvédő termékek tesztelési lehetősége

- Kvíz apróságokért

 

Oriflame

Egy egyedülálló szépségipari vállalat

Több mint 50 éve tesszük lehetővé az emberek számára a világ minden táján, hogy ünnepeljék egyedi szépségüket, és teljesítsék álmaikat. Kiváló minőségű, biztonságos, modern termékeket hozunk létre és kínálunk a szépség szerelmesei számára, és egyedülálló lehetőséget biztosítunk arra, hogy egy globális szépségközösség részévé válhassanak.

Svéd szépség

Svéd szépségmárkaként hiszünk abban, hogy amikor jól nézel ki és jól is érzed magad, lehetőséged van arra, hogy igazán kibontakozhass. És egy szenvedélyes és támogató, nemzetközi közösséggel együtt bármi lehetséges. Ez a Svéd Szépség.

 

Frissítés dátuma: 2023.06.08.