Ismét megtelik az Egyetem Tér

2019, június 24 - 09:00
2019. június 21. - 10:32 Hétfőig lehet jelentkezni a Campus Fesztivál Egyetem téri programjaira. A pályázatok alapján a szervezők döntenek arról, hogy mely egyetemi egységek mutatkozhatnak be a négynapos rendezvényen. Idén is több mint 30 kiállítóra számítanak.

A Debreceni Egyetem csakúgy, mint az elmúlt években, 2019-ben is színes, változatos programkínálattal szeretné megtölteni a Campus Fesztivál „Egyetem Tér” elnevezésű rendezvényhelyszínét július 17-e és 20-a között.  

A Kutatók Éjszakája rendezvénysorozathoz hasonlóan itt mutatják be a fiataloknak az egyetem sokszínűségét, szakjainak kínálatát, elért eredményeit.   

A Tudományos Igazgatóság pályázatot írt ki az egyetem kutatóinak, oktatóinak és hallgatóinak a programok lebonyolítására.  A http://regisztracio.unideb.hu/campus_egyetemter_program oldalon található űrlap kitöltésével lehet jelentkezni.  A pályázók a mellékletben részletesen kifejthetik, milyen típusú látványosságot kínálnak a négynapos rendezvényen.

- Az Egyetem Téren korlátozott számban állnak rendelkezésünkre a helyek, ezért a legérdekesebb, legizgalmasabb, legkreatívabb elképzelésekkel jelentkezőknek adunk lehetőséget a megjelenésre. Előnyt élveznek azok, akik a Campus mind a 4 napján kínálnak színes programokat a fesztiválozóknak – mondta a hirek.unideb. hu-nak Mándy Zsuzsanna, a Tudományos Igazgatóság munkatársa.

A helyszínen az egyetem standot, padokat, színpadot és hangtechnikát biztosít, a faházakban zajló programok megtervezése és kivitelezése a kiállítók feladata. 

A pályázati adatlap kitöltésére június 24-ig, hétfőig van lehetőség. A szakmai bírálóbizottság június 29-ig értesíti azokat, akik megjelenésére számít a Campus Fesztiválon. A programokkal, lebonyolítással kapcsolatban a tudig@unideb.hu és a rendezveny@unideb.hu e-mail címen érdeklődhetnek a pályázók.

Sajtóiroda