Virágkarneváli biciklis felvonulás

2019, július 24 - 13:15
A Debreceni Egyetem a korábbi évek hagyományához híven idén is indul a Debreceni Virágkarnevál biciklis felvonulásán.

Kedves Alumni tagok!

 

A Debreceni Egyetem a korábbi évek hagyományához híven idén is indul a Debreceni Virágkarnevál biciklis felvonulásán. Minden évben hatalmas lelkesedéssel indulnak neki a jelentkezők, hogy több száz társukkal együtt tekerjenek végig Debrecen utcáin a feldíszített kerékpárokkal. Reméljük, hogy ez idén is így lesz, és még többen képviseljük intézményünket!

 

Azok, akik szeretnék képviselni egyetemünket ilyen módon is, kérjük, hogy a https://regisztracio.unideb.hu/tekerjakarnevalon2019 oldalon regisztráljanak 2019. augusztus 8-án, csütörtökön 12 óráig. A sikeresen regisztráltak részére előkészített egyetemi pólók 2019. augusztus 14-től vehetők át a Főépület (4032 Debrecen, Egyetem tér 1.) földszintjén található egyetemi ajándékboltban, az UD Shop-ban (szemben a büfével).

 

Mivel az idei évben is mentazöld színű lesz a közös egyetem póló, ezért megkérünk minden kedves résztvevőt, hogy aki teheti, hozza magával a tavalyit, akinek erre nincs lehetősége, a regisztráció során a méret megadásával igényelhet újat.

 

Bármilyen kérdés esetén Papp Krisztina a Rendezvénykoordinációs és Alumni Központ munkatársa készséggel áll rendelkezésükre a következő elérhetőségeken: papp.krisztina@unideb.hu; +36 52 512 900/58126

 

Legyenek részesei Önök is a karneválnak!

 

Üdvözlettel:
Dr. Rőfi Mónika
központvezető