Támogatási formák

A Debreceni Egyetem Alumni Közösségének lehetnek támogató tagsággal rendelkező tagjai. Erre a tagsági formára az a magánszemély, jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet (a továbbiakban: szervezet) jogosult, aki/amely a DE Alumni Közösséget vagy a Közösség céljainak megvalósításában együttműködő alapítványt az adott évben 100.000 forintot meghaladó összeggel vagy szolgáltatással támogatja. A támogató tagok részére a DE Alumni Közösség elnöke az adott évre oklevelet adományoz. A támogató tagoknak automatikusan járnak az aktív tagság szolgáltatásai.

a) A DE Alumni Közösség Gyémánt fokozatú támogatója címre az a támogató tag jogosult, aki/amely az aktuális évben 2.000.000,-Ft-tal vagy azt meghaladó összeggel támogatja az Alumni Közösséget.
b) A DE Alumni Közösség Arany fokozatú támogatója címet az a támogató tag kap, aki/amely az aktuális évben 1.000.000, -Ft- tal vagy azt meghaladó összeggel támogatja a DE Alumni Közösséget.
c) A DE Alumni Közösség Ezüst fokozatú támogatója az, aki az aktuális évben 500.000,-Ft-tal vagy azt meghaladó összeggel támogatja a DE Alumni Közösséget.
d) A DE Alumni Közösség Bronz fokozatú támogatója az, aki az aktuális évben 200.000,-Ft-tal vagy azt meghaladó összeggel támogatja a DE Alumni Közösséget

A Gyémánt és Arany fokozatú támogatók kiemelt megjelenést kapnak a DE Alumni Közösség honlapján, kiadványain és rendezvényein, az Ezüst és Bronz fokozatú támogatók megjelenést kapnak a DE Alumni Közösség honlapján.

Frissítés dátuma: 2019.02.04.