Támogatás - Találkozás

2021, március 16 - 12:30
Támogassa Ön is adója 1%-ával a Debreceni Egyetem Fejlesztéséért Alapítványt céljainak megvalósítása érdekében.

A Debreceni Egyetem Fejlesztéséért Alapítvány létrehozását az a cél vezérelte, hogy az intézmény polgárai számára olyan programokat, infrastrukturális és intellektuális fejlesztéseket tudjon megvalósítani, amelyek mind a közösség összetartozását, elmélyítését, mind az intézmény fejlődését, szolgáltatási színvonalának emelkedését szolgálják. A Debreceni Egyetem Fejlesztéséért Alapítvány részére befizetett adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően tudjuk évről-évre egyre szélesebb körben megvalósítani terveinket.

E felajánlásokból tudjuk szerveződő csoport-, évfolyamtalálkozók, alumni rendezvények megvalósítását anyagi támogatással segíteni, amennyiben a szervezők pályáznak a minden év tavaszán - sajnos a járványhelyzet miatt 2020-ban elmaradt - meghirdetett DEFA felhívásra /alumni.unideb.hu/hu/defa-palyazat/.

Fontosak számunkra ezek a találkozók, melyek nem csak az együtt töltött egyetemi évek felidézéséről szólnak, hanem nagyszerű lehetőséget biztosítanak arra, hogy az öregdiákok megosszák egymással tapasztalaikat, sikereiket, kudarcaikat, így támogatva/segítve egymást indirekt módon jövőbeni döntéseik meghozatalában.

Támogassa Ön is adója 1%-ával a Debreceni Egyetem Fejlesztéséért Alapítványt, hogy minél több ilyen találkozó jöhessen létre, mely nem csak ablak a múlthoz, hanem kulcs a jövőhöz!

 

A kedvezményezett adószáma: 18143764-1-09

A kedvezményezett neve: Debreceni Egyetem Fejlesztéséért Alapítvány

 

Hogyan lehet rendelkezni az adó 1 százalékról?

Elektronikus úton, amennyiben Ön rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval. Ebben az esetben a NAV E-SZJA oldalán (eszja.nav.gov.hu ) keresztül töltheti ki az adó 1% rendelkező nyilatkozatát.

Papír alapú formában postai úton vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, illetve meghatalmazott útján nyújthatja be a személyi jövedelemadó-bevallással együtt. Az utóbbi esetben a rendelkező nyilatkozatot kérjük, tegye egy normálméretű borítékba, amelyen feltünteti nevét, lakcímét és adóazonosító jelét.

 

A nyilatkozatok leadási határideje 2021. május 20.