ADÓ 1% felajánlása

2020, február 25 - 13:00
A Debreceni Egyetem Fejlesztéséért Alapítvány részére befizetett adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően tudjuk évről-évre egyre szélesebb körben megvalósítani terveinket.

Tisztelt Alumni Tagunk!
 

A Debreceni Egyetem Fejlesztéséért Alapítvány létrehozását az a cél vezérelte, hogy az intézmény polgárai számára olyan programokat, infrastrukturális és intellektuális fejlesztéseket tudjon megvalósítani, amelyek mind a közösség összetartozását, elmélyítését, mind az intézmény fejlődését, szolgáltatási színvonalának emelkedését szolgálják.

A Debreceni Egyetem Fejlesztéséért Alapítvány részére befizetett adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően tudjuk évről-évre egyre szélesebb körben megvalósítani terveinket. Ezúton szeretnénk megköszönni Alumni Közösségünk azon tagjainak nagylelkű támogatását, akik segítenek nekünk céljaink elérésében és reméljük, hogy a jövőben is számíthatunk önzetlen hozzájárulásukra.

Amennyiben Ön még nem tartozik adományozóink körébe kérjük, hogy támogassa adója 1%-ával Alma Materét!

 

RENDEZVÉNYKOORDINÁCIÓS ÉS ALUMNI KÖZPONT
H-4032 Debrecen, Egyetem tér 1.
Telefon: +36 (52) 512-900/ 58124, 58127
E-mail: alumni@unideb.hu
Web: alumni.unideb.hu

 

RENDELKEZŐ NYILATKOZAT A BEFIZETETT ADÓ EGY SZÁZALÉKÁRÓL

A kedvezményezett adószáma: 18143764-1-09

A kedvezményezett neve: Debreceni Egyetem Fejlesztéséért Alapítvány

TUDNIVALÓK

A nyilatkozatot tegye egy olyan postai szabvány méretű borítékba, amely e lap méretét csak annyiban haladja meg, hogy abban a nyilatkozat elhelyezhető legyen.

FONTOS! A rendelkezése csak akkor érvényes és teljesíthető, ha a nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, a borítékon pedig az ÖN NEVÉT, LAKCÍMÉT ÉS AZ ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT pontosan tünteti fel.

A lezárt, aláírt borítékot küldje el az illetékes adóhivatalnak, vagy adja át munkáltatójának.

 

Üdvözlettel:
Dr. Rőfi Mónika sk.
központvezető