Kedvezményes jegyigénylés a CAMPUS Fesztiválra

Kedvezményes jegyigénylés a CAMPUS Fesztiválra

 

Kedves Egyetemi Dolgozók, Alumni tagok!

 

Az egyetem dolgozói, hallgatói, alumni tagjai számára 2021. július 10-ig az érvényes elővételes árak (a napijegy 8.990 Ft/ a bérlet 19.990 Ft) helyett az alábbi árakat tudjuk biztosítani előzetes szakmai jegyigénylés és helyszíni fizetés esetén:

 

  • Szakmai napijegy: 6. 990 Ft
  • Szakmai bérlet: 15. 990 Ft

 

(A fenti lehetőségtől függetlenül az egyetemi dolgozók vásárolhatnak 07.10-ig fejenként 1 db 19.990 Ft-os dolgozói kedvezményes bérletet papír alapon, Unipass/DEKA kártya felmutatása ellenében a Lovarda portán és a Nagyerdei Víztoronyban. A kártyát a fesztiválra történő belépéskor is fel kell mutatni, a jegy nem átruházható.)

 

A szakmai napijegy és bérlet igénylésének módja:

Minden egyetemi munkavállaló saját részére és a vele egy lakcímen élő vendégei részére, névre szólóan, fejenként maximum 1 kedvezményes bérletet vagy fejenként maximum 2 kedvezményes napijegyet tudunk biztosítani, melyet a https://regisztracio.unideb.hu/hu/campus-fesztival-kedvezmenyes-jegyigenyles felületen a szükséges adatok megadásával lehet igényelni.

3 vagy több napijegy igény esetén anyagilag kedvezőbb hetijegyet igényelni. Mivel minden nap az aktuális napra szóló jegyet lehet a helyszínen megvásárolni, a bérlet igényléssel a többszöri sorban állás is elkerülhető. A vásárláskor már nem lehet módosítani, ezért fontos, hogy a megfelelő jegytípus szerepeljen az igénylésben.

Különböző szervezeteken keresztül igényelt jegyek esetén is csak fejenként 1 heti vagy maximum 4 napijegy adható ki, mivel a jegyek nem átruházhatóak, a duplikált igényléseket (pl. 2 hetijegy/fő) automatikusan töröljük.

 

A jegyigénylési határidő:

2021. július 09.

 

A vásárlás és az átvétel módja:

A kedvezményes áru szakmai belépőket a fesztivál főbejáratánál (Nagyerdei krt. – Pallagi út sarok) lehet majd megvásárolni névre szólóan, a szakmai jegypénztárban. A pénztár 2021. július 21-én, szerdán 14 órakor nyit, a fizetés csak készpénzzel lehetséges.

Vásárláskor a jegypénztárban fel kell mutatni a személyi igazolványt, 12. életévet betöltött gyermek esetén a diákigazolványt. A fesztiválra 12 éves kor alatt a bejutás szülői felügyelet mellett díjtalan.

A karszalagot csak annak a kezére tudják majd feltenni, akinek a nevére szól az igénylés. A karszalagok nem átruházhatóak (családon belül sem) és nem visszaválthatóak. A napi karszalagokat csak a felhasználás napján lehet megvásárolni. Az esti órákban hosszú várakozási időre lehet számítani, ezért kérjük, hogy lehetőleg napközben vegyék fel a karszalagokat.

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a 264/2021.(V.21) kormányrendelet alapján a zenés-táncos rendezvények kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatók, melyet belépéskor a rendezvény szervezői ellenőrizni fognak, ezért megkérünk mindenkit a hatályos jogszabályok betartására!

 

Az igénylési határidő lejárta után sem újabb igénylésre, sem a korábbi igénylések módosítására nem lesz lehetőség!

 

Bármilyen további kérdést az alumni@unideb.hu e-mail címen lehet feltenni!

 

Jó szórakozást kívánunk!

 


Debrecen, 2021. június 8.

Páll László és Miklósvölgyi Péter sk.
a Debreceni Campus Kft. ügyvezetői

 

Legutóbbi frissítés: 2023. 07. 20. 16:38